MercimekCorbasi
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, 1 hafta önce Tab S10+ almıştım ve bu gönderide ilk hafta deneyimimi anlatacağım. Umarım faydalı bir içerik olur sizler için.
Ekran:
Ekran parlaklığı ve kalitesi çok iyi ve akıcı, boyutu elle oyun oynamayı çok zorlaştırıyor. Bu yüzden klavyeli kılıf almak şart gibi hissettirdi bana.
Pil:
Pilide gayet iyi gidiyor, günlük kullanımımda 2 gün boyunca şarja takmasamda pili dayanıyor.
S Pen:
Gecikme neredeyse yok, yazı yazma ve çizim konusunda beni hayal kırıklığına uğratmadı. Çok hızlı şarj oluyor.
Performans:
Oyun oynayınca hafif bir ısınma oluyor ama çok etki göstermiyor(Isınınca performans kaybı hissedilmiyor). Oyun konusunu çok test edemedim ama oynadığım oyunlar konusunda beni hayal kırıklığına uğratmadı.
Kendi Kullanımım Açısından:
Genellikle film izleyen, müzik dinleyen ve oyun oynayan birisiyim. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kulaklığım multipoint desteklediğinden dolayı hem telefonuma hemde tabletime sorunsuz bağlandı, bu da günlük kullanımımda baya kolaylık sağladı.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi günler.
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2025 05:31 PM in
Tabletler
Eline sağlık 😊👏
D_n_z
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2025 05:40 PM in
Tabletler
Hocam tablet size one ui 7 kurulu mu geldi
MercimekCorbasi
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2025 05:41 PM in
Tabletler
Evet
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2025 06:47 PM in
Tabletler
Güle güle kullanın. İnceleme için teşekkür ederiz. iPad mini gibi bir amiral gemisi mini model çıkarsa Samsung tablet tarafında çok hoşuma gidecek. Dediğiniz gibi bazen boyutundan dolayı kullanımı zor oluyor.