cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab S10 Ultra önerir misiniz?

(Topic created on: 03-22-2025 08:45 AM)
133 Views
Tipircikk
Active Level 4
Options
Tabletler

Hem dizi,film izlemek için hem soru çözme hemde tasarım yapmak için almayı düşünüyorum. 7 yıllık güncelleme garantisi olduğu için uzun süre işime yarar diye almayıda düşünüyorum. Kendi deneyimlerinize göre önerir misiniz?

11 Comments
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Tek problemi ergonomi olan tablet.Arkadaşım çok memnun,o da dizi film izliyor zaten televizyon gibi ekranı var.
xidd
Active Level 2
Tabletler
bende s10+ var. iki tablet arası ekran boyutu dışında **bleep** yok, s10+ çok hafif daha küçük. ama bu bile günlük kullanımda büyük hissettiriyor sürekli elde tutması zor. soru çözme vb işler için de boyutu çok iyi. büyüklüğünden dolayı şikayet etmeyecekseniz s10 ultra çok iyi bir tablet. işlemcisi rami olsun çok performanslı.
Tabletler
İşlemcisi çok güçlü, ekranı da kaliteli. İstediğiniz şeyi yaparsınız rahatça.
stxl
Active Level 3
Tabletler
Sarj cabuk bitiyor en azından benımkısı ıyle 2 aylık tablet bu arada arada
ykaup
Active Level 6
Tabletler
dostum 12.9 inc ipad pro ptde 35 bine satılıyor m2li model git onu al taksit seçeneğide var
Tipircikk
Active Level 4
Tabletler
hocam ultrası 34k satılan yer var ordan almayı düşünüyorum
Alickk
Active Level 6
Tabletler
Düşünmeden Al Geç 👍
Artisit34
Active Level 7
Tabletler
Soru çözme ve tasarım yapma konusunda size özellikle büyük ekranı ve tasarımlarda işlemci gücü büyük avantaj sağlar. Ancak dizi film izleme konusunda aynısını söyleyemiyorum çünkü 14.6 inç boyutunda cihazı film izlerken en fazla 10 dk elinizde tutmak istersiniz sonrasında yorar sizi her zaman ben cihazı sabitlerim bir yere derseniz o zaman problem yok
0 Likes
Tipircikk
Active Level 4
Tabletler
Stand olan kılıfları var ya klavye setiyle olan uyguna gelirse onla almayı düşünüyorum 700 gram cidden el yorar ama zaten anca yolda arabada elimde falan tutarım onun gerisinde normal
0 Likes