cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab A9

(Topic created on: 07-15-2024 09:23 PM)
280 Views
keşküllü_mahmudiye
Active Level 4
Options
Tabletler
A9 128 gb alınır mı plus modelin kronik dokunmatik problemi varmış düz model fena degil gibi xiaomi nin utanmadan g91(oc g88) telefon çıkardığı donemde neredeyse 3 kat daha iyi g99 nasıl olur ?
12 Comments
Tellioğlu
Active Level 6
Tabletler
Bende plus modeli var ne problemi varmış hiç duymadım da? Henüz bir problem yaşamadım ben. A9+ ın özelliklerinin daha iyi olmasına rağmen kastığını düşünürsek çok bişey beklememek lazım a9 dan. Film dizi youtube izlenir, basit ufak tefek oyunlar oynanır ama o kadar. Menülerde gezerken takılmalar kasmalar oluyor. Dizi izlemek için alınıyorsa da + ın hem ekranı büyük hem 4 hoparlörlü hem çözünürlük yüksek hem de dolby atmos destekli şahsen daha mantıklı buluyorum.
0 Likes
Tabletler
Vazgeçtim Hocam telefonu satacam a34 mal mal yazılımsal hataları var garanti sağlam dedi ama işte poco pad veya mi pad 6 çıkarsada mi pad 7
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 6
Tabletler
Hayırlısı olsun
0 Likes
Tabletler
Hocam sızıntı geldi yeni pad 7 Eylül ayında satışa çıkacakmış
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 6
Tabletler
Ben pdf okumak ve youtube dışında kullanmadığım için ihtiyacım yok hocam a9+ işimi görüyor.
0 Likes
Tabletler
Hocam ben samsung aldım pişmanım xiomi f/p canın sıkıldımı win 11 kurarsın rom atarsın tab a9 plus evet güzel ama almışken iyisini alıyım ünide de kullanırım
ahmed_turğut
Active Level 6
Tabletler
Plus modelin kronik sorununu duymadım Plus modeli almanızı tavsiye ederim a9 düz modelin ekranı çok kalitesiz
0 Likes
Tabletler
2 ve 2 nin katlarında parmağı ekran algılamıyor ilk çıktığından beri öyle ve 2000 tl **bleep** vermeye değmez ikiside giriş orta cihaz benim için önemli olan ele oturması büyük cihaz istesem zaten evde pc var ipad mini alternatifi uygun fiyatlı bir cihaz ve tab s6 lite ile karşılaştığında f/p olarak daha iyi
A9 plus ise çok büyük , a9 ekranı o kadar kötü değil o fiyata ve özelliklere göre çok iyi
Tabletler
**bleep** vermeye deymez