cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab A8 One UI 6 deneyimi

(Topic created on: 03-17-2024 06:21 PM)
271 Views
Seyhqn
Active Level 7
Options
Tabletler
Kesinlikle 5.1 güncellemesinden çok daha stabil ve hızlı çalışıyor. "Core" ibaresi de kalkmış. Ana ekran ve son kullanılanlar ekranındaki kasma sorunu çözülmüş. Animasyonlar iyileştirilmiş. Kilit ekranındaki saat bug'ı çözülmüş. Tablet ısınan bir cihaz değil ama güncellemeden sonra hafif bir ısınma artışı var gibi geldi, gerek oyunlarda, gerek sosyal medyada küçük bir ısınma hissettim. Kameralar aynı. Pilde de performans düşüklüğü hissetmedim, artış da hissetmedim. 

Fare bağlayınca herhangi bir uygulamayı pencere olarak açtığımda fare ile sadece ana ekranda ne açıksa orda işlem yapabiliyorum. Yani fare ile pencerede işlem yapamıyorum. Widgetlarda normalde olmayan bir sorun oluşmuş güncellemeden sonra. Yatay modda iken arada boşluk oluyor. Ekranın sağ tarafında da önceki sürümde olan adını veremediğim bug hâlâ var. Kısacası bu tabletin aldığı son güncellemeydi ve %70 sorunu çözmüşler. Kesinlikle hızlandıran bir güncelleme olmuş. Ufak tefek buglar olsa da bu fiyata bir tablete göre beklenenin üstünde bir performans olmuş. Teşekkürler. 

Yeniden başlatınca düzeliyor ama bir süre sonra yeniden oluyor. 

image
Boşluklar bu şekilde.

image
Güncellemeden önceki widgetlar

Merak ettiğiniz soruları bekliyorum

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şuana kadar bir sistem hata yaşadınız mı? 😊
Seyhqn
Active Level 7
Tabletler
Hayır yaşamadım, gayet iyi.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
O zaman şanslısınız çoğu kullanıcı birden fazla hata yaşadı. 😊
Seyhqn
Active Level 7
Tabletler
O zaman ne mutlu bana 😊
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kesinlikle. 😊
Tabletler
Geri bildirim gerçekleştir, belki düzeltirler, sorunu.

Güncellemen hayırlı olsun.. ⚘️
Tabletler
Hayırlı olsun kardeşim