cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

TAB S7+

(Topic created on: 08-20-2020 01:41 AM)
198 Views
ℍℰℛႮS
Active Level 1
Options
Tabletler

Ürünü almayı düşünüyorum ama tam detaylı incelemesini nereden bulabilirim

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 9
Tabletler
Tam derinlemesine değil ama yabancı bir youtuberin incelemesi var 72 saatlik deneyimlerini aktaran. İsterseniz bi ona bakın almadan önce. Burada link yasak olduğu için atamıyorum

View solution in context

Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Tabletler

https://www.samsung.com/tr/tablets/galaxy-tab-s7-plus-wifi-t970/SM-T970NZKETUR/    teknik incelemesini Samsung sitesinden linkten yapabilirsin dostum. Alırsan güle güle kullan harika özellikler var. :))

View solution in context

7 Comments
omerdmrkrn
Active Level 7
Tabletler
shiftdeleteden note20 tanitimindan yorumlari izleyebilirsiniz detayli inceleme henuz yok
0 Likes
ℍℰℛႮS
Active Level 1
Tabletler
onları izledim ama detaylı arıyorum
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Tabletler
Biraz bekleyin ki teknoloji editörleri de detaylı incelesinler merak etmeyin en geç 1 haftaya youtubeye düşer detaylı inceleme videoları
ℍℰℛႮS
Active Level 1
Tabletler
mutlaka ama ben ön sipariş vericem o yüzden acele ediyorum
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 9
Tabletler
Hmm o zaman yapacak pek fazla bir şey yok sadece biraz zaman sonra detaylı incelenebiliyor sürekli youtubeden aratın ve sıralamadan tarihe göre seçin. O zaman en yeni videoları görürsünüz ama düzgün videolar olmayabilir.
Solution
KaanErsoyS23
Active Level 9
Tabletler
Tam derinlemesine değil ama yabancı bir youtuberin incelemesi var 72 saatlik deneyimlerini aktaran. İsterseniz bi ona bakın almadan önce. Burada link yasak olduğu için atamıyorum
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Tabletler

https://www.samsung.com/tr/tablets/galaxy-tab-s7-plus-wifi-t970/SM-T970NZKETUR/    teknik incelemesini Samsung sitesinden linkten yapabilirsin dostum. Alırsan güle güle kullan harika özellikler var. :))