Original topic:

TAB S10/11 ULTRA ALMAYIN ALDIRMAYIN

(Topic created on: 10-24-2025 02:44 AM)
287 Views
tabs10ultra_hype
Active Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 3 aydır aktif tab s10 ultra kullanıcısıyım ve bugüne kadar okadar çok sorunla karşılaştımki bu tablet başkalarınında canını yakmasın diye tek tek yaşadığım sorunları anlatıcam:

1-Tablette aşırı bir şekilde bağlantı problemleri var tablet sürekli WiFi bağlantısını koparıp duruyor halbuki 25 ultramda böyle bir problem yaşamıyorum

2-Tableti samsungun orijinal 65w şarj adaptörü ve 5a kablosu ile şarj etmeme rağmen 1 saat 40 dakikada anca doluyor ve max 8 saat ekran süresi alabiliyorum

3-Klasik dex modu kaldırıldı (çoğu kişi bu tableti bu modu için alıyordu zaten)

4-Tablet gereksiz Büyük kesinlikle klavye ve fare ile kullanmanız lazım eğer oyun için alacaksanız önermiyorum 

5-Uygulamalarda pencere küçülttüğümde hitboxlar kayıyor ve bu çok sinir bozucu bir durum

6- İşlemcisi rakiplerine göre çok yavaş

7-Adaptif modda kullandığınızda tablet bazen deliriyor yavaşlıyor

8-Ramler kesinlikle yetmiyor boşta bile 5gb kullanıyor

9-Kalemin ucu 4 5 kullanımdan sonra çok kolay yıpranıyor

Yani kısacası samsung bu tableti yapamamış arkadaşlar benim dilim yandı sizin diliniz yanmasın en kısa zamanda satıcam ancak almayı düşünenler varsa artıları:

-Tabletin ekranı muazzam arkadaşlar kesinlikle film/dizi/maç izlemek için yapılmış

-Yapay zeka özellikleri mükemmel bu tableti almamın en büyük sebeplerinden biridir

-Gemininin entegre gelmesi çok iyi

-Samsung ekosistemini seviyorum telefonumdaki çağrı ve mesajları alabiliyorum ve dosya gönderimi quickshare ile çok hızlı

-Ekran büyük olduğu için biryandan Borsa takibi yapıp biryandan haberleri okuyorum alttanda müzikleri yönetiyorum

-Samsung notes özellikleri
3 Comments
Azer50
Expert Level 2
Tabletler
Güzel bilgiler için teşekkürler. İleride S10 Fe Plus alma amacım var, kullanım amacım kesinlikle sadece film ve video izlemek olacaktır, ondan dolayı ekran kalitesinden dolayı ve ekosistem için seçeceğim.
BarısKD
Active Level 6
Tabletler
Şuan ben s10 fe plus kullanıcısıyım ve tablet mükemmel kesinlikle tavsiye ederim ekranı kocaman 🙏
Getback
Active Level 6
Tabletler
Aslında komple Android almayacaksınız almıycaz. Siz bir sürü sorun yazmışsınız en basit bir şey söyleyeyim. Aylardır Instagram sorunlu. Adamlara yazıyorum ediyorum buraya da yazsam moderatör de bey de diyeceği şu "3.parti uygulama geliştiriciye yazın". Kardeş tamam da bu senin malında bu sorunu yapıyor. Bunu çözmek öncelik olarak senin sorunun değil mi? Hayatımda bir kere iphone da WhatsApp sorunu yaşadım adamlara yazdım gelen cevap "farkındayız çözmek için uğraşıyoruz". Tamam cihazlar süper baya gelişti ama yazılım yazılım yazılım. Berbatsın Android.