cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Spen ile yazma kasıyor

(Topic created on: 10-02-2024 05:45 PM)
207 Views
omerr6
Active Level 3
Options
Tabletler
Cümleyi spen ile yazarken arkasında oluşturduğu mavi çizgiler chrome gibi uygulamalarda öyle bir yavaş geliyor ki tableti daha bugün yeni aldım. Bu kasmanın önüne nasıl geçebilirim acaba kafayı yemek üzereyim. Tab s9fe plus kullanıyorum.

12 Comments
semihyazici
Active Level 7
Tabletler
En son güncelleme ile çözüldü mü denemedim ama başta öyle değildi sonradan bende de öyle oldu
0 Likes
omerr6
Active Level 3
Tabletler
Hocam tableti alır almaz güncelledim. Sizce supporta yazmalı mıyım?
0 Likes
semihyazici
Active Level 7
Tabletler
Muhakkak bildirin bende bakayım devam ediyorsa bende hata raporu göndereyim düzelir inş
omerr6
Active Level 3
Tabletler
Sorunu iletmeme karşın bana cihazı sıfırlamamı istediler. Bu nasıl yardım çözemedim 😂
0 Likes
Tabletler
Bende de aynı tablet aynı sorun var. Bu not aldığınız yerin büyüklüğüyle alakalı çünkü cebini düşünen samsung az da olsa iyi işlemci koymadığı için işlem yapamıyor işlemci büyük notlarda zaten yeni not açın yazın sonra o kasan notu açın yazın anlarsınız
0 Likes
omerr6
Active Level 3
Tabletler
Samsung ağır yazılım onda şüphe yok. Ama ilk açtığımda tüm gereksiz uygulamaları kaldırdım. Dersle alakalı olanları yükledim. İsteseler düzeltirler. Bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar hata raporu tarzı birşey yollarsa samsung bunun için bir adım atar. Bu arada sanal rami kapatınca biraz daha iyi çalışmaya başladı cihaz her konuda.
Tabletler
Bende her şekilde aynı bahsettiğiniz şeyle de evet yazılımın alakası var ama gerçekten tabs9fe+ işlemcisi çok kötü
0 Likes
omerr6
Active Level 3
Tabletler
Aynen öyle. Yani bende huawei alacaktım donanımı iyi fiyatı da uygun diye ama içime sinmedi incelerken ondan bunu aldım. Çünkü içi tıpkı iphone gibi boş özellik yok cihazda. Birkaç özelliği hariç tabii.
0 Likes
Tabletler
Bende telefonu satıp huawei geçeceğim tableti de kardeşime verip seneye çalışıp huawei ekosistem kuracağım malum zamsung