- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-15-2023
10:18 PM
(Last edited
11-15-2023
10:21 PM
by
Yeşilırmak
) in
Merhabagalaxy tab a7 tabletimi hard reset atmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor 4.5 video ile bununla ilgili bir kaç kez denedim olmuyor bunu çözümünü bilenler yazarsa sevinirim
Teşekkürler
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- Sorun hard reset
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-16-2023 03:30 AM in
TabletlerMerhaba Futyibrahim21,
Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-16-2023 03:30 AM in
TabletlerMerhaba Futyibrahim21,
Belirtmiş olduğunuz yönde, cihazınıza gerçekleştireceğiniz yetkisiz müdahalelerde, cihazınız garanti kapsamı dışında kalabilir. Cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD