cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Son Sıralarda Oluşan Kasma ve Donma Sorunu

(Topic created on: 08-01-2023 08:27 PM)
716 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler
Merhaba, Samsung Ekibi
Son siralar ben ve başka birileri olmak üzere Tabletlerimizde ve ayrıca kendi telefonumda (telefonda fazla yok ama tablet resmen kullanılamayacak bir halde) kasma ve donma sorununu son 3 haftadir yaşıyorum. Ve bu durum bizi acayip sinirimizi bozmaya hatta bazi tanıdıklarım samsungdan bile soğudu. 
Youtube da ekran büyütmek isterken veya bildirim panelini açmak/kapatmak isterken bile kasiyor donuyor. Hatta video izlerken bille. Tam video izlerken birden dondu. Kapatma tuşuna bastım ne yeniden başlat ne de kapat seçeneği geldi ne de fayda... En sonunda kendisini yeniden başlatti.
Sonra acaba dedim bu sorun tek bende mi var? Bir kuzenim de Tab S6 Lite kullaniyordu onda hep kasma sorunu vardı. Sonra başka Tab S6 Lite kullanan tanıdıklarımi sordum ayni şeyi bana dediler. Ve Tab A8 Kullanan Alfatürk'de de benzer sorunlarin olduğunu söyledi.
Tableti,telefonumun şarjı bitince kullanmak zorunda kalıyorum. Kullanirken klavyede bile kasıyor. (Oyun performansına hiç değinmek istemiyorum tam bir vasat) Telefonda da bazen ekran donuyor. Dokunmatik algılamiyor donunca da. Güç tuşuna basinca bu sorun çözülüyor. Yine de bu durum tam bir sinir bozucu olmaya başladi.
Samsungun bu sorunu çözmesini talep ediyorum. 
Daha bu sıkıntılarla karşılaşmak zorunda kalırsak en büyük karşi rakibinizin ekosistemine geçmek durumunda kalacağım.
Teşekkürlerr,Iyi Gunler Dilerim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ÖmerM525G,

Durumu detaylı olarak incelememiz için sorunun hemen ardından Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

16 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Aynı sorunu tablette yaşıyorum 2 haftadır mevcut tablet durup dururken donuyor güç tuşuna basıp açınca düzeliyor

Sıfırlama yapıldı ama boşa yapıldı çünkü genel bir sorunmuş (düzelmeyeceğini bile bile yaptım sıfırlama)

Umarım en yakın zamanda çözerler

One uı sürümü 14.1.03.47
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Umarim çözerler yoksa benim yol başka bir markaya...
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tabletleri umursamazlar telefon iyi ise onla devam etmek daha iyi olucaktır ama keşke ama keşke yavaşlatılmasa o tab s6 lite lar mevcut frima s9 u çıkarmış kendisine göre yavaşlatmak ister
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim artık
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Tab S8 de aynı sorun mevcutmuş genel bir sorun muhtemelen
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kısmet
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tabletleri madem senin düşüncene gore umursamiyorlarsa neden bu millet alip pişman ettiriyorlar? Ayrıca tableti umursamadiklarindan değil adam akilli guncelleme yapmamalarindan kaynakli bir sorun. Ve sırf tab s9 serisi çıktı diye böyle bir şey yapılacağını hiç te sanmıyorum. Yapılsaydı tab s8 serisindr bile yapabilirlerdi. Böyle bir cümle mantiksiz olmuş.
İnşallah duzelir dilegiyle...
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsung bu ne yapacağı belli olmazz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Önce bu uygulama ile ön bellekleri temizleScreenshot_20230801_154830_One UI Home.jpg
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sonra bunu çalıştır ve yeniden baslat.Dolaylı yoldan cihazı rahatlatarak yapabilirsin.Kullanmadıgın uygulamaları derin uyku moduna al,ekran yenilemeyi yükselt,animasyon geçişlerini kapat(geliştirici seceneklerde),animasyon efektinin tikini aç(bildirim paneline animasyon yaz çıkıyor,cihazında yüklü oyun eklentilerininin ayarlarını düzenle.Bunkarı yaptıktan sonra önbellekleri temşzleyip yeniden başlatarak kullanırsan,hem daha az ısınır hem de daha fazla performans alırsın.Screenshot_20230801_162756_One UI Home.jpg
0 Likes