Original topic:

Samsungun Müşterilerine Vermediği Değer

(Topic created on: 01-23-2026 01:09 AM)
238 Views
keremdoruk
Active Level 1
Options
Tabletler

Yaklaşık 1,5 ay önce Samsung Galaxy TAB s11 Ultra aldım. "Amiral Gemisi" denen bu cihazın kalemi, sınav haftamda ders çalışırken, sadece yazı yazdığım esnada ucundan kırıldı. Kalemin kendisine hiçbir şey olmadı, sadece ucundaki o minik **bleep** parça (nib) gitti.
Destek hattına yazdığımda, küçücük bir **bleep** uç değişimi için koca tableti, şarj aletini her şeyi kutulayıp İstanbul'a kargolamamı, yoksa işlem yapmayacaklarını söylediler. Üstelik tabletimin sıfırlanıp verilerimin silinebileceğini de rahatça söylüyorlar. Sınav haftamdayım bunu dediğim zaman bir şey yapamayacaklarını söylediler.
​Asıl şoku servisten (BDH Bilişim) gelen mesajla yaşadım. Ürünü daha görmeden fiyatlandırmayı sorduğum zaman bana 1231 TL fatura çıkardılar!
​Bana uç takmak yerine zorla 823 TL'ye sıfır kalem satmaya çalışıyorlar.
​Kutudan kalem çıkarıp vermek için utanmadan 408 TL "İşçilik Ücreti" istiyorlar.
​Aradığımda "Bu 400 lira neyin işçiliği? " diye sordum. Bana verdikleri cevap şaka gibi: "Ürünün paketlenmesi, kargolanması ve iletişim bedeli" dediler. Yani Samsung servisi, hazır kalemi kargo poşetine koymak için benden 400 lira istiyor!
​Ayrıca Tüketici Kanunu'na göre, bir ürün alındıktan sonraki ilk 6 ay içinde arızalanırsa bu "ayıplı mal" sayılır ve ispat yükü firmadadır. Ben ürünü alalı daha 2 ay bile olmadı. Siz ise kanunu yok sayıp, "Kullanıcı hatası" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsunuz.
​"Ben sadece uç istiyorum, kendim alıp takayım" dediğimde ise "Kendiniz takarsanız cihaz garanti dışı kalır" diye tehdit ediyorsunuz. Bir **bleep** ucu değiştirmek tableti nasıl bozar? Resmen insanı mecbur bırakıp fahiş fiyattan ürün satmaya ve haksız "işçilik" ücreti almaya çalışıyorsunuz.
​Ben bu 1230 TL'lik faturasını kabul etmiyorum. Yasal haklarımın tanınmasını ve sadece kırılan ucun ücretsiz telafi edilmesini istiyorum.

2 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba keremdoruk,

Aşağıdaki linkte bulunan konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak, sizinle iletişime geçebilmemiz için adınız, soyadınız ve irtibat numaranızı rica ederiz.

https://r2.community.samsung.com/t5/Tabletler/Samsungun-M%C3%BC%C5%9Fterilerine-Vermedi%C4%9Fi-De%C4...

Anonymous
Not applicable
Tabletler
Samsungun **bleep** servisi şaşırmadım😂 banda 50den sonra günü öıkartmayan pile sağlam diyorlar yaz tüketici heyetine daha iyi
0 Likes