Original topic:

Samsung tablet seçimi

(Topic created on: 11-20-2025 12:16 AM)
398 Views
Ozlmr
Active Level 6
Options
Tabletler

Tab s8 ,s9fe, s10fe, s10 lite arasından mantıklı seçenek hangisidir s8 alısam yinede 2 3 sene götürür mü yoksa 10 serisine mi bakmalıyım

11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Galaxy AI özelikleri kullanacaksan Tab S8 almani öneririm ama kullanmayacaksan Tab S10 Fe alabilrisin guzel cihaz kendim kullanıyorum
Ozlmr
Active Level 6
Tabletler
S8 işlemci gücü yönlü düşünüyorum eski mantık ne kadar güçlü işlemci o kadar uzun kullanım gibi samsung cihazlarda a serisi ve fe serisinden hep korkmuşumdur
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Tab S8 ile Tab S10 Fe kafa kafaya sayılır
Tab S8 in işlemcisi ısınan bir işlemci ne kadar uzun götürür fikrim yok one ui 8.5 son güncellemesi olucak ama cihaz da Ai özellikleri ve highend animasyona sahip ,Tab S10 Fe de akıllı ozellikler ve lowend animasyona sahip
Ozlmr
Active Level 6
Tabletler
Amacım şöyle youtubede vs takılırken ekran göze hitap etsin arada oyuna girip arka planda uygulama bıraktığımda kasma donma yapmasın şimdi orta seviye bir işlemciye çok da güvenemiyorum bu konularda deneyimlemediğim için
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
120 fps destekli bir cihaz kullanıyorsan Tab S8 al çünkü Tab S10fe 90 hz oldugu icin muhtemelen gözüne batar kasma yapmiyor ama goz 120 ye alisinca batıyor 😊
Ozlmr
Active Level 6
Tabletler
Gerçekten batıyor ama bir süre sonra orada alışıyor insan s23 kullanıyorum bu s serisi ile fe arası bana biraz gözle görülmese de **bleep** yaratıyor gibi geliyor
Ozlmr
Active Level 6
Tabletler
Snapdragon 8 gen 1 genel olarak sorunlu bir işlemci deniyor s8 konusunda hiç şikayet bakmadım bilgim yok batarya 8000 diyebiliyorum ne kadar ısınıp ne kadar sömürebilir ayrıca s8de 45 watt desteği var diyebiliyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Benim de bilgim yok tab s8 kullanan arkadaşlara sorman lazim ,seni yaniltmayim
BenMuhsin
Active Level 4
Tabletler
Qualcomm, işlemcileri ucuz olsun diye kendi üretmek yerine samsunga ürettirmiş. O yüzden samsung cihazlardaki 8 gen 1ler daha **bleep**