cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tab s9fe 10.9 pil performansını bildiren konu

(Topic created on: 02-04-2025 08:16 PM)
162 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

Tableti %100 seviyesine kadar şarj etmiştim Ekran parlaklığı sonuna kadar açık adaptif parlaklık adaptif pil kapalı güç tasarrufu kapalı ekran 90 Hertz modunda derin uyku veya uyku modunda uygulama yok yazılımı son sürüme kadar güncel batarya sağlığı %100 cihaz 2024 yılı Şubat'ın 21'inde alındı geçmiş zamandan bu yana 150 defa küsuratlarında şarj ettim tableti batarya performansını Açıkçası ben pek beğenmedim Daha iyisini beklerdim 8000 milyarper saat bataryaya göre Bence bu süre iyi değil Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında bataryası yıpranmış Telefonumun ekranı açık kalma süresi aşağı yukarı böyle Geçenlerde zaten paylaşmıştın profilimden görebilirsiniz onu da kullanılmayan uygulamaları Uyku moduna al özelliği otomatik açıkmış bunu da kendisi ayarlıyor Ben menüsel işlem yaparak uygulamaları derin uyku veya Uyku moduna almadım Neden Ne dersiniz Sizce tabletin işlemcisi Samsung üretimli olduğu için mi Ekranı açık kalma süresi düşük kaldı benimle aynı model tableti kullanan kişiler Siz de yorumlarda ekran sürelerinizi benimle paylaşır mısınız aynı modeli kullanmayan kişiler de fikirlerini belirtirse sevinirim

image

10 Comments
stxl
Active Level 3
Tabletler
Aynı durumu bende yasıyorum 2 hafta once aldım tabletin sarj omru guzeldı cok yavaş bıtıyodu ama bugun ders calısmak ıcın kullandım ama cok cabuk battı sarj bu arada 120 hertz kullanıyorum
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sizinkinin modeli nedir
stxl
Active Level 3
Tabletler
S10 ultra
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sizinkinin ekrana çakılma süresi kaç saat
stxl
Active Level 3
Tabletler
Cok aktif isem yanı gun boyunca bakıyor isem 19 sa filan ama sarj full ıken mı bakıyorum bılmıyorum ama az bakıyorsam 2 gün gösteriyordu sabah iste bende ders calıstım 2 3 saat ve 19 saate düstü bataryasıda baya buyuk anlamadım gitti
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sizinki sanki normal gibime geldi
stxl
Active Level 3
Tabletler
Kanka 2 günden 17 saate dusuyor ben cok normal bulamadım
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Profilimden telefonumun ekran süresini de paylaştım çok aşağıda değil kolaylıkla vurabilirsin onu da bir inceler misin düşünüyorum Eğer telefonumun bataryası %100 olsaydı tableti tokatlayacak mıydı
stxl
Active Level 3
Tabletler
O konu hakkında cahilim biraz sana yalnıs bılgı vermeyeyim simdi 🙏