cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tab a9 plus eğri

(Topic created on: 02-09-2024 02:15 PM)
836 Views
ErtuğrulİSKENDER
Active Level 5
Options
Tabletler
Samsung tab a9 plus cihazını alalı henüz 1 hafta oldu ve cihaz bun1 hafta içerisinde kılıf ekran koruyucu gibi aygıtlarla kullanıldı,dün cihazı kılıftn çıkardım ve cihazda eğrilik olduğunu **bleep** ettim üstelik cihaz hiçbir darbe almadı bu 1 hafta içerisinde nasıl böyle birşey olabiliyor?
18 Comments
Tabletler
Bu şekilde1707477378486.jpg
Tabletler
Baya eğri duruyor bataryadan dolayı galiba vakit kaybetmeden servise yolla derim kardeşim
Tabletler
Sağolun servise yollama kararı aldım,fakat 1 haftalık Bi üründe bu şekilde sorun olmasını anlamadım ve tableti elden teslim aldık kılıfı hiç çıkarmadığım için **bleep** etmemiştim yeni gördüm
Tabletler
Bak kardeşim kullanıcı hatası derse servis itiraz et bir haftalık kullandınsa faturası ile yolla
Tabletler
Kullanıcı hatası olsa ekrandada sorun olur çatlak kırık olur fakat cihaz tertemiz eğrilik haricinde
0 Likes
Tabletler
Bu samsung servisi hikayelerinde neler okuduk kardeşim bizler hakkını ara
Tabletler
Ben servisle ilgili önceden de sorun yaşadım gerçektende hiçbir destek yok tek amaçları para
Tabletler
Sizde bu şekilde sorun olmadı sanırım,sizdede aynı cihaz varsa Bi karşılaştırabilirmisiniz veya sizin cihazınızın bu açıdan çekilmi bi fotoğrafını atabilirmisiniz
Tabletler
Bende küçük kardeşi tab a9 var böyle durmuyor düz duruyor kardeşim