cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung pişmanlıktir

(Topic created on: 01-04-2025 08:42 PM)
200 Views
osmancitir
Beginner Level 2
Options
Tabletler

İzmit Media Markt mağazasından 24.11.2024 tarihinde almış olduğum Samsung Galaxy TAB A9+ tabletimin ekranında dokunma problemi yaşanmaktadır. Tablet elimize aldığımız da sıkıntısız çalışmakta tableti masaya ya da koltuk gibi bir yere koyduğumuzda dokunma problemi yaşanmaktadır. Konuyla alakalı mağaza gidip arıza tespiti yapılıp Samsung çözüm merkezine 08.12.2024 tarihinde gönderildi. Servisten geri 17.12.2024 tarihinde Media Markt mağazasına geldi. Tablet mağazada test edildiğinde aynı hatanın devam ettiği ve tablette çizilme, darbeler olduğu görüldü. Daha sonrasında daha açıklayıcı bir arıza kaydı ve darbelerin olduğu yazılarak ve değişim yapılması talep edilerek aynı gün tablet mağazadan teslim alınmadan tekrar servis kaydı oluşturuldu. 24.12.2024 tarihinde tablet yeniden Media Markt mağazasına arıza tespit edilmemiştir açıklamasıyla geri teslim edildi. Ben ve Media mart çalışanları tableti test ettiğimizde arızanın devam ettiğini gördük ve video kaydı alıp gerekli mailleri atılmasını sağlayıp ürün yine teslim alınmadan servise 3. Kez geri gönderilmiştir. 04.01.2025 tarihinde arıza tespit edilmemiştir şeklinde servisten iadesi sağlandı. Bu süreç içerisinde Samsung çözüm merkezi yetkilisi Hidayet Hanımla defalarca konuşup arıza ve geçmiş anlatıldı fakat asla yardımcı olunmadı. Şu an ürün elimde ekran arızası ve devam ediyor ve üzerinde çizik ve darbeler var. Ben sıfır kutusunda yeni bir ürün aldım. Darbe ve çizikler tarafımca yapılmamıştır. Kanıtları Media Markt mağazasının oluşturduğu servis kayıtlarındaki fotoğraflarda ve ve açıklamalarda yeni ve hatasız ürün olarak girmesidir. Tablet 04.01.2024 tarihinde tarafımca teslim alınmıştır. Hatalı ve arızalı ürünün değişmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

3 Comments
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba osmancitir,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

DurukanAKDAG
Active Level 8
Tabletler
Neresinde yaşıyorsun İzmit'in
0 Likes
Alickk
Active Level 3
Tabletler
Bu Sorun Öncedende Vardı Sanırım Araştırsaydınız Keşke Sorunu Var Mıdır Diye Cihazın
0 Likes