- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung müşterisine iftira atıyor.
17 Kasım 2023 tarihinde Trendyol’dan aldığım Samsung Tab S9 tableti kutusundan çıkardığımda ekranının çatlak olduğunu **bleep** ettim. Hemen fotoğrafını çekerek Trendyol, satıcı ve Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Hepsi de bana tableti teknik servise göndermem gerektiğini ve bana verilecek kusurlu ürün raporu ile iade ya da değişim yapılacağını belirttiler. Ben de hemen Samsung müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği teknik servise (BDH Maltepe) tabletimi gönderdim. Servis bana tabletin iç ekranının kırıldığını ve 5223,47 TL ücret karşılığı yapılabileceğini bildirdi. Ben de durumumu anlattım ve bana kusurlu ürün raporu verilmesini talep ettim. Servis de bana böyle bir rapor prosedürlerinin olmadığını söylediler. Samsung müşteri hizmetleri ile 28 Kasım 2023 saat 9.56 da tekrar iletişime geçtim. Bana “Ekranı siz mi kırdınız sizden önce mi kırıktı biz bilemeyiz. O yüzden iade ya da değişim yapamayız. Ancak tamir ücretinde biraz indirim yapabiliriz.” Dediler.
Ben tableti kutusunda açtığımda (yapıştırma bandını ilk ben açtım) ekranı çatlaktı. Daha hiç açma düğmesine basmadım. Samsung bunu tespit edemiyor ama sanki ben kırmışım gibi işlem yapıyor. Madem tespit edemiyorsunuz niye bana iftira atıyorsunuz. Bu durumu tüketici mahkemesi, sosyal medya dahil her mercide hakkımı arayacağım. Ben, eşim ve 2 çocuğum bugüne kadar Samsung dışında hiç akıllı telefon kullanmadık. Çocuklarımın tabletlerini hep Samsung’dan aldım. Ama bundan sonra Samsung’un hiçbir ürünün almayacağım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-30-2023 11:18 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink