cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung müşterisine iftira atıyor.

(Topic created on: 11-30-2023 11:13 AM)
370 Views
Turhan42
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Samsung müşterisine iftira atıyor.

17 Kasım 2023 tarihinde Trendyol’dan aldığım Samsung Tab S9 tableti kutusundan çıkardığımda ekranının çatlak olduğunu **bleep** ettim. Hemen fotoğrafını çekerek Trendyol, satıcı ve Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Hepsi de bana tableti teknik servise göndermem gerektiğini ve bana verilecek kusurlu ürün raporu ile iade ya da değişim yapılacağını belirttiler. Ben de hemen Samsung müşteri hizmetlerinin yönlendirdiği teknik servise (BDH Maltepe) tabletimi gönderdim. Servis bana tabletin iç ekranının kırıldığını ve 5223,47 TL ücret karşılığı yapılabileceğini bildirdi. Ben de durumumu anlattım ve bana kusurlu ürün raporu verilmesini talep ettim. Servis de bana böyle bir rapor prosedürlerinin olmadığını söylediler. Samsung müşteri hizmetleri ile 28 Kasım 2023 saat 9.56 da tekrar iletişime geçtim. Bana “Ekranı siz mi kırdınız sizden önce mi kırıktı biz bilemeyiz. O yüzden iade ya da değişim yapamayız. Ancak tamir ücretinde biraz indirim yapabiliriz.” Dediler.

Ben tableti kutusunda açtığımda (yapıştırma bandını ilk ben açtım) ekranı çatlaktı. Daha hiç açma düğmesine basmadım. Samsung bunu tespit edemiyor ama sanki ben kırmışım gibi işlem yapıyor. Madem tespit edemiyorsunuz niye bana iftira atıyorsunuz. Bu durumu tüketici mahkemesi, sosyal medya dahil her mercide hakkımı arayacağım. Ben, eşim ve 2 çocuğum bugüne kadar Samsung dışında hiç akıllı telefon kullanmadık. Çocuklarımın tabletlerini hep Samsung’dan aldım. Ama bundan sonra Samsung’un hiçbir ürünün almayacağım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Turhan42,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız 06.12.2023 tarihinde sizle iletişime geçti. 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Tellioğlu
Active Level 6
Tabletler
Hocam biraz uğraştırır ama tüketici hakem heyetine başvurun. Diğer türlü çözmeniz çok zor.
drvs
Active Level 4
Tabletler
Samsung alan posman olur ben onu bilirim herkese duyur
0 Likes
MrAdemY
Active Level 5
Tabletler
İnsanı parasıyla rezil ediyorlar aga..
HalidErdoğan
Expert Level 5
Tabletler
Hakkınızı sonuna kadar arayın
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Turhan42,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız 06.12.2023 tarihinde sizle iletişime geçti. 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes