cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Tab S9 FE ekran esnemesi

(Topic created on: a month ago)
175 Views
Deniz7
Active Level 6
Options
Tabletler

Tabletimin ekranında kalemi biraz bastırarak kullandığımda veya basınçlı dokunduğumda tablet ekranımın çok az şekilde içe doğru esnediğini gördüm.Normal bir durum mudur ekranın büyüklüğünden kaynaklı bilinçli midir?

Ekrana dokunduğumda ya da esnediğinde bşr zarar görür mü?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Kalemi çok sert bastırmadığınız sürece normal bir durum

View solution in context

Solution
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Kocaman ekran olunca her ne kadar Gorilla 5 sertliği de olsa biraz esniyor.Amaç dayanıklı olmak.Gergin olursa en ufak basınçta kırılır.Bende de esniyor....Anca çapraz ışıkta **bleep** ediyorum.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
Tabletler
Kalemi çok sert bastırmadığınız sürece normal bir durum
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Hocam bazen alimde tepsi gibi tutmak zorunda kalıyorum kullanırken mesela parmağımla ekrana dokunup kavrama gibi hareketler zarar verir mi
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Ben çantada kitaplar arasında sıkıştırıyorum bir şey olmadı cihazı elle kavramak hiç sorun yaşatmaz
Solution
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Kocaman ekran olunca her ne kadar Gorilla 5 sertliği de olsa biraz esniyor.Amaç dayanıklı olmak.Gergin olursa en ufak basınçta kırılır.Bende de esniyor....Anca çapraz ışıkta **bleep** ediyorum.

0 Likes
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
hocam s9fe de gorilla glass 5 yok maalesef. Çapraz ışıkta belli oluyor evet ama benim korktuğum asıl şey ekranın içine doğru esnek kalması gibi bir durum yani bastıktan sonra eski haline gelmemesi gibi
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Doğru,yokmuş:( nereden aklıma kaldı ise daha önce olmadığını da biliyordum.Esneyip öylece kalması imkansız gibi bir şey.
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
bir sey olmaz yani değil mi. Bana ilk gelen tablet kusurlu gelmisti ekranı sıkıntılıydı ölü pikselleri vardı. O yüzden biraz takıntı oldu
s24fe
Expert Level 1
Tabletler
Benimki ölü pikselsiz ve esniyor,problem yok demekki.😊Rahat olun.Bu panellerde korkulacak tek şey ölü piksel onu da siz yaşayıp halletmişsiniz.
Deniz7
Active Level 6
Tabletler
Ölü pikselli tableti yolladım yenisi geldi zaten çok güzel ilgilendiler ürünle