Emir-S22
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar;
Dün başımdan geçen ve sonrasını burdada paylaşmak istiyorum ki yanlışlıkla gitmeyin.
Öncelikle tab a7lite modelini yaklaşık 2.5 ay önce satın aldım. İlk ay sorunum yokken sonrasında siyah ekranda beyaz ışık süzmeleri ile karşılaştım ve 1. ayında cihazın servise danıştım. Servis bunu görmezden geldi neyse bi daha geliriz diyerek sadece yazılım yüklenmesini istedim .
Dün ise tekrardan servise gittim ama bu seferki sorunum dahada artmış üstüne arka kapaktan ses gelmeye başlamıştı ve bende bataryanın şiştiği ve ekrana baskı yaptığı için ekranda beyazlama kasanında bu yüzden ses çıkardığını düşündüm.
Servise vardık hemen alındım içeriye ama arkadaş çok bilgisiz elimde demo ve başka a7lite cihazlarından videolar var yok bu durum normal diyor
Bana özel mi normal acaba diye bi sorguladım sonrasında ise ilerisinde bulunan anteres avm ye gittim teknosa,samsung mağazası ve mediamarkttaki cihazlara baktım onlarda sorun yok ordaki arkadaşlara gösterdim bendeli cihazın normal olmadığını söylediler
Bundan sonra ben müşteri hizmetlerini arayıp aranma talebi oluşturdum daha uzman kişilerle akşama doğru arandım ama durum dahada kötüye gitti.
Arayan arkadaş bana servis kaydımın olmadığını söyledi ve bundan dolayı somut bir veri olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler
(Servis kaydının açılmamasının nedenini THH ye başvurup haklı çıkarsam -ki çıkarımda- biz başımıza iş almayalım olarak görüyorum)
Ve en önemlisi bu servisin garantiden ön cam değişimi yaptığınıda unutmamak lazım
Eskiden çok memnun olduğum bir servisten bu duruma düştüğünü görmek maalesef çok üzücü
Ankara'daki arkadaşlar burayı tercih etmeyin eskisi gibi asla değiller.
5 Comments
GürkanA21s
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-08-2023 12:53 PM in
Tabletler
Vallahi en son anakart batarya değiştirdim gayet memnun kaldım ama başarı teknik daha berbat insanlamı yoksa hayvanlamı konuşuyorlar belli değil
Emir-S22
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-08-2023 12:56 PM in
Tabletler
herkes eskiden simgeyi överdi ama şu am destek diyorlar arım da iyiymiş
ÖmerA54A51S9FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-08-2023 03:21 PM in
Tabletler
Ankara'da isen ordaki BDH bilişime ver. Ben oraya Ordu'dan ağrı hem batarya hem Amoled yanığı için gönderdim tereddütsüz yaptılar ve ücretsiz. Ayrıca ışık sızması sorunu benim Tab S6 Lite tabletimde de vardı ve ekranında deli gibi çizik olmasına rağmen onu da kişi hatası demeden tereddütsüz yaptılar. Oraya giderseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz bence.
Emir-S22
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-08-2023 03:23 PM in
Tabletler
BDH için hiç olumlu yorum yok öncelinle destek bilişimi düşünüyorum olmadı orayada bakıcam teşekkür ederim
ÖmerA54A51S9FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-08-2023 03:29 PM in
Tabletler
Istanbul BDH o kötü yorum olan Ankara düzgün.