cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Notes uygulaması için yeni özellik önerileri / New feature suggestions

(Topic created on: 11-05-2024 10:40 AM)
129 Views
Waedia
Active Level 1
Options
Tabletler

Merhaba,

Uygulamayı 2 senedir kullanıyorum ve kullandıkça büyük eksikleri olduğunu **bleep** ettim.
Mesela not içinde not alabilmek çok güzel olurdu. "+" sekmesinde "yeni not ekle" seçeneği olarak gelebilir. 
Not içinde not oluşturmanın 2 seçeneği olabilir. 
İlki, daha saydam bir not sayfası açıp varolan notun üstüne sabitleyebilirim.
İkinci seçenek ise yeni bir sayfa açılır, üzerine not alırım ve kaydedip çıktıktan sonra o not ilgili alanda bir buton olarak görülebilir. Üzerine tıkladığımda not sayfasını yeniden açabilmeliyim.
Başka bir öneri ise farklı ölçülerde sayfa açabilmek olacak. A4 sayfalarından oluşturduğum notun içine yatay olarak yarıya katlanmış gibi yarım bir A4 sayfası açabilmeliyim.
Şimdiden teşekkürler.
-
Hello,
I've been using the app for 2 years and I realised there are some features that are lacking.
It would be great to take notes in notes. It could be shown under "+" tab as "add new note".
This feature could've 2 options.
Firstly, I could add a page with less transperancy and pin it onto the original page.
Or the second one is i could open a new page, I take my notes on it and after saving i can see that note as a button on relevant area. When i touch it I could see tha whole page.
Another suggestion would be opening pages with different size. I mean i could add a page that is cut in half horizontally, like a half page. So I can write things down while i can see my original notes.
Thank you in advance.
3 Comments
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Post it tarzı bir şey de gelebilir. Ayrıca basınç sistemi tüm kalemlerde çalışmalı. Sınırsız sayfa da olmalı. Harf hizalama da pek iyi değil. Goodnotes güzel ama çok kasıyor tab s10 ultra da. O yüzden kullanmıyorum
Waedia
Active Level 1
Tabletler
Sayfa sayısının sınırsız olmadığını bilmiyordum. Notları PDF olarak çıkarırken sesi de ayırabilsek harika olacak. Dosya boyutunu çok büyütüyor.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Sayfa sınırsızlığından kastım sayfanın dışına da not alabilmek
0 Likes