- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-13-2022
09:57 AM
(Last edited
11-13-2022
09:59 AM
by
Yeşilırmak
) in
Merhabalar perşembe günü tab s6 lite satın aldım aldığım günden beri wifi bağlı internet yok sorunu yaşıyorum. Diğer cihazlar sorunsuz bağlı tablette bu sorun ortaya çıktı ağ ayarlarını sıfırladım olmadı tableti sıfırladım olmadı dns ayarları yaptım olmadı ara ara aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum problem neden kaynaklanıyordur acaba başına aynı durum gelen var mı ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2022 02:45 PM (Last edited 11-13-2022 02:47 PM ) in
TabletlerMerhaba Members_GZx7ISy,
Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2022 02:45 PM (Last edited 11-13-2022 02:47 PM ) in
TabletlerMerhaba Members_GZx7ISy,
Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD