cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Tab A9+ takılma ve şarj olma sorunu

(Topic created on: 09-20-2024 09:50 PM)
604 Views
Iykiaa
Active Level 4
Options
Tabletler

Merhaba, tableti Yeni aldım. Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB modelini kullanıyorum. Tablete OneUI 6.1 güncellemesi yaptığımda tabletimde sorunlar çıkmaya başladı. Şarja takıyorum 10 dakika sonra şarj olmaya başlıyor. (Şarjı bittiği zaman.) Bir de, uygulama menüsünde sağa sola kaydiririrken takılmalar oluyor. Klasöre basınca normalden daha yavaş açılıyor vs. işte 😄 daha uzatmayalım. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba tnalty,

Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

22 Comments
Tabletler
Cihazı One ui 5.1 almayın One ui 6.1 şeklinde alın. Sonradan 6.1e güncelleyince sıkıntı çıkıyor. Şahsen ben kutudan One ui 6.1 ile çıkan cihazları tercih ederim daha performanslı oluyorlar.
Sürüm düşürme yapabiliyorsanız şartlar sağlanıyorsa 5.1e geri dönebilirsiniz youtuneda böyle videolar dolu.
+ olarak bundan önce cihazı sıfırlamanızı tavsiye ederim. Genelde cihazlar büyük güncellemelerden sonra sıfırlanır ki daha performanslı olasınlar. İlginiz için teşekkürler:)
Iykiaa
Active Level 4
Tabletler
Tamamdır, teşekkürler :)
Tabletler
F a r k yok 5.1 ile 6.1 çıkan cihazlarda
Tabletler
5.1 vardı sanırsam ya da direk 6 kullanıyordu ben direk kafadan yorum yaptım hiç sormadım kutudan nasıl çıktığını çok özür dilerim 😅 6.0 içinde aynı durum
Tabletler
😅eminmisin
0 Likes
Tabletler
Hiç bilmiyorum desem hiç deneyimlemedim 😅 cahilliğime geldi kb elsgölshl
Tabletler
Arkadaşımda a9plus 128gb 8gb ram olanı var aynısı yani o da 6.0 ile çıktı o yüzden dedim 🙂
Iykiaa
Active Level 4
Tabletler
5.1 ile çıkıyor kutudan
Tabletler
6.0 ile çıkıyor yeni üretimlerde