cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy Tab A7 sm-t507

(Topic created on: 08-26-2021 01:01 PM)
3837 Views
Members_3BoelJz
Active Level 1
Options
Tabletler

Merhaba, kızıma Galaxy Tab A7 sm-t507 aldık dün geldi. Bildiğim kadarı ile tablette kalem uyumluluğu yok ama samsung shopta tabletin açıklama bölümünde, "Çizim için geliştirilmiş kalem performansı," diye bir ibare var. Kendin s7+ tablet kullanıyorum ama A7 tabletin S penler ile bir uyumluluğu yok. Shopta arattığım zaman tablet s pen ile uyumlu tabletler arasında çıkıyor. Bu tabletin kalem uyumluluğu var mı, yok mu, bilen birileri cevaplar ise sevinirim. Teşekkürler.

IMG_20210826_125032.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
Merhaba,
Bu tablet maalesef kalem desteklemiyor. i

View solution in context

10 Comments
Solution
verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
Merhaba,
Bu tablet maalesef kalem desteklemiyor. i
Tabletler

Teşekkür ederim. Shopta kalem uyumluluğu yazdığını görünce araştırdım dün akşam bayağı bir ama net bir şeyler bulamadım. İlkokula başlayacak çocuk sürekli tablet heba ediyor. S6 ile a7 arasında kararsız kalıp, a7 almaya karar verdik en azından kırılırsa daha uygun fiyatlı diye ama kalem uyumluluğu olsa fena olmazmış. Tekrar teşekkür ederim.

verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
S6 Lite alsaydınız keşke harika bir tablet.
Tabletler

Ben de dün akşam pişman oldum. Kardeşi ile tab a8 tabletleri var ama öğrenci için ideal değil, ders için kullanabileceği bir tablet arayışına girdik. Gönlüm s6 almaktan yanaydı ama çocuğa çok güvenemedim doğrusu. Yinede tablet konusunda samsungdan şaşmamak gerek, geçen sene başka bir markanın tabletini aldık ufacık bir düşürmede ekran tuz buz oldu, bir ay arayla iki defa kırıldı. Bakalım yazmayı öğrendiğinde belki seneye a8leri de satar ona s6 alır kardeşine de a7 tableti veririz.

verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
SM-T290 mı aldınız? Aslında güzel tablet tir bende aynı tableti kullanıyorum performans baya düşük giriş segment bir cihaz için iyidir. Bataryası harika gidiyor benim için en önemli şey batarya zaten 😂
Tabletler

Evet, ikisi de sm-t290. Kötü bir tablet değil, performansı düşük sadece. Mesela küçüğün kullandığının batarya performansı gayet iyiyken (bende kullandım bir süre), büyüğün kullandığının pil performansı bayağı düşük. Gerçi onu da bir süre kullanmıştım ilk aldığımızda gayet iyiydi, çocuğun kullanmasından ötürü sanırım bataryası çok dayanmıyor artık.

verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
Kaç yıl önce almıştınız tableti?
0 Likes
verdaisil_
Active Level 6
Tabletler
Ben 2 ocak 2021de aldım ve s.k s.k sıfırlıyotum performans ilk günkü gibi😂 belki cihazı sıfırlayınca Sorun düzelir.
Tabletler

Tam tarihleri hatırlamıyorum ama biri 2020 son aylar, diğeri 2021 ocak gibiydi sanırım. Büyük kızımın kullandığı bazen doğru düzgün uygulama yüklü olmamasına rağmen depolama alanı tükeniyor, uyarısı veriyor. Ben de şimdi onu sıfırlayacağım.