cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SM-T290 Asırlardan kalma S Takılı Güvenlik Güncellemesi...

(Topic created on: 08-11-2024 02:01 PM)
179 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Tabletler

Sizce yapayım mı? 1 yıl sonra bu postu paylaşmam aşırı mantıksız diye düşünüyorum ama son zamanlar tableti çok sîk kullanmaya başladım ve depolama alanı doluveriyor. Depolama alanını boşaltmak için yapmak istiyorum ama bunun sorunları da var maalesef. 

Sizce yapmalı mıyım yardım eder misiniz? 

image

15 Comments
Tabletler
Yapmaniz daha iyi olacaktir performansi yukselecektir. performans icin guncellemeler cok onemlidir
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Teşekkür ederim cevabınız için.
Tabletler
Rica ederim 🙏🏻
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Fotoğraf yarışmasının sonuçları bugün açıklanmayacak mıydı
Tabletler
Yap tabiki de durduğun kabahat 😅 Ama bunun depolama alanını boşaltmayla ilgisini anlayamadım Orayı sen boşaltıcan yada tableti sıfırlıycan
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Yani eski sürüm siliniyor yeni sürüm yükleniyor ya kastetmek istediğim o depolama alanını boşaltmak derken. Mlbb depolama alanımı içiyor (Pilimi de içiyor ne yazık ki...)
Tabletler
Eski sürüm silinmiyor bildiğim kadarıyla, üstüne ekleniyor, onun için Hard reset olması gerek Ama güvenlik ve performans iyileşir
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Direk Odin ile yükseltmeyi denesem bilgisayarım ile (Csc dosyası yerine home koycam) silinir mi acaba eski sürüm
Tabletler
Onu bilemiycem tam ama sanmıyorum çünkü wiıpe cache partition yapman gerek Önbellek temizliği yapıyormusun sen düzenli olarak?