Original topic:

SARJ OLMUYOR

(Topic created on: 2 weeks ago)
140 Views
hakunamata
Active Level 1
Options
Tabletler

Tab s10 fe ve a36 kullanıyorum ikisi de yeni alındı farklı farklı yerlerden ikisi de şarj olmuyor ya oluyor geri çıkıp geri takılıyor nerdeyse 1 buçuk aydır falan ilk aldığım günden beri böyle nedenini öğrenebilir miyim artık bıktım gerçekten bozuk olduğunu zannetmiyorum

9 Comments
Tabletler
Şarj aletiniz veya priz bozuk olabilir
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Şarj adaptörünün veya kablonun sağlamlığından emin misiniz? 2 cihazdada aynı problemin olması ilginç
hakunamata
Active Level 1
Tabletler
Gerçekten kontrol ettim sorun priz bozuk olamaz adaptör de öyle babamin ve annemin telefonları alt modellerde onlarınki alıyor lakin benimki almıyor adaptör orjinal değil acaba adaptör orjinal olmadığı için mi böyle oldu diyorum o zaman da diğer telefonlar da Samsung anneminki a35 olsaydı ona da olurdu diye düşünüyorum aklım almiyor
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Tabletler
Orjinal adaptör olmadıgı için kabul etmiyor :)
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Tabletler
Benim telefon da her adaptörle şarj olmuyor. Adaptör bilindik marka (Spigen, uGreen, Baseus gibi) veya başka marka telefonların orijinal adaptörü değilse benim telefon kabul etmiyor. Aynı adaptör başka bir Samsung telefonu sorunsuz şarj ederken benim telefon bazen şarjı kesiyor bazen de yavaş şarj uyarısı veriyor.
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Tabletler
Aynı priz kablo ve adaptör ile baska telefon sarj oluyorsa senin cihazlarında sorun oldugu apaçık 🤔
0 Likes
KediDostum
Expert Level 2
Tabletler
Ben de yeni aldım A36 oda öyle ama şuan sorun yok 2 gün önce olmuyordu. Gidip geliyordu.
0 Likes
pinkward
Active Level 4
Tabletler
İkisini de yeniden başlat ben daha önce böyle hataları farklı cihazlarda görmüştüm sonrasında düzeliyordu
0 Likes
07srk
Active Level 7
Tabletler
Sokette sorun vardır
0 Likes