Original topic:

S9 Fe tablete One UI 6 hala gelmedi

(Topic created on: 12-11-2023 08:06 AM)
429 Views
OnurOfc
Active Level 1
Options
Tabletler

Arkadaşlar tabletime hala güncelleme gelmedi sebebi nedir? Cihazınız güncel diyor.

7 Comments
Tabletler
Daha Tab S9 ve S8 serisine gelmedi. Tabi ki belli olmaz ama henüz gelmez S9 FE'ye
OnurOfc
Active Level 1
Tabletler
Hayır ilk Tab S9 ve S23 serisine geldi zaten.
Tabletler
Hocam Tab S9 serisine ilk falan gelmedi. Tab S9 serisi Avrupa'da 24 Kasım'da güncelleme almaya başladı. İlk alan Tab S9 serisi Avrupa modelleri oldu. Onlar da X716B/816B/916B modelleri. Tab S9 ve Tab S8 için çoğu ülkede UI 6 verildi. FE modeller her zaman düz seriden sonra alır güncellemeleri.
OnurOfc
Active Level 1
Tabletler

Pardon hocam benim hatam. 4 gün önce bir kaç yer paylaşmış S9 FE için dağıtım başladı diye. Bu hafta bana da gelir mi? 

Tabletler
Gelen modeller 5G modelleri için hocam. Samsung Türkiye güncelleme konusunda pek iyi değil. Bence gelmesini beklemeyin gelince yaparsınız. Birçok cihazın bu ay sonuna kadar güncellemeleri alacağı bekleniyor
OnurOfc
Active Level 1
Tabletler
Sinirim bozuldu. Zaten 10.7k verdim tft panelli exynos işlemcili tablete birde bu güncellemeden ofsayt yedik. Bu arada hocam S20 Fe Sd modeli var bende, kesin almayacak demi?
Tabletler
Maalesef S20 FE'ye haksızlık ettiler almayacak 😔
S9 FE de güzel bir tablet. Güncelleme için moralinizi bozmaya değmez, elbet gelecek 😉