Original topic:

S9 FE WİFİ SORUNU

(Topic created on: 05-03-2025 08:18 PM)
225 Views
aliemin38
Active Level 4
Options
Tabletler

Merhabalar 2024 Ağustosun sonlarına doğru aldığım Samsung Galaxy S9 FE tabletimde wifi sorunu çekiyorum. Wifi ya bağlanıyorum ancak sürekli wifi ambleminin yanında ünlem çıkıyor ve İnternet olmadan bağlı yazıyor. Diğer telefonlarda hiçbir sıkıntı yok samsung a35 kullanıyorum ama aynı sorun ne bende nede diğer telefonlarda var. Ünlem işareti gidiyor ancak hala erişim sağlayamıyorum. Belirli uygulamalarda değil hiçbirinde olmuyor. Bulunduğum bölgede ara sıra bağlantı kesildiği oluyor ama şuan altyapı yada modemde hiçbir sıkıntı yok. Sizde nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

7 Comments
winner1337
Expert Level 1
Tabletler
ağı unut deyip tekrar bağlanmayı denedinmi
0 Likes
aliemin38
Active Level 4
Tabletler
Evet denedim olmadı
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Tabletler
Ağ ayarlarını sıfırlayın o zaman
Gayriİhtiyar
Active Level 2
Tabletler
Aynı sorunu yaşıyorum, modemin 5ghz kapsama alanının sonunda, 2.4ghz kapsama alanına bağlanmakta sorun yaşıyor ve aynı bağlantı hatasını alıyorum. Modemin range ayarıyla oynayabildiğim için şimdilik idare etsem de kalıcı bir çözüm bulamadım ben de. Sizde de durum aynı mı?
0 Likes
aliemin38
Active Level 4
Tabletler
Evet, tamamen aynı
Gayriİhtiyar
Active Level 2
Tabletler
Umarım çözülür. Benim çözümüm oldukça geçici çünkü. Belki 2.4ghz ve 5ghz ağlarını ayırıp tableti 2.4ghz ağında kullanabilirsiniz siz de.
aliemin38
Active Level 4
Tabletler
Sorunumu çözdüm ekstra bişey yapmadım ancak ağı unutup ağ ayarlarını sıfırladım birkaç kez tekrar başlattım oldu. Şuanlık sorun yok. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😊