Original topic:

S11 mi s10+ mı tablet

(Topic created on: 04-14-2026 12:54 PM)
234 Views
Emirhan1337
Active Level 5
Options
Tabletler

Yeni tablet almayi planliyorum hem ekosistem kurmam icin hali hazirda s25 im ve buds 3 pro'm var ve bu iki tablet arasinda kararsizim s25 ile film izlerken ekran cok küçük geldigi icin tablet istiyorum hem malum s25 in bataryasida küçük oldugu icin dışarda s25 ile takılcam evde video izlerken oyun oynarken film izlerken veya ders calisirken tableti kullanmayi planliyorum hangisini önerirsiniz çok kararsizim

10 Comments
Ergunmert
Active Level 2
Tabletler
Hocam bildiğim kadarıyla s11 in ekranı daha parlak ve işlemcisi 1 sene daha yeni s10+ ise daha büyük . En iyisi bir mağzaya gidip denemek hocam performans olarak bir **bleep** görenezsin zaten .
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Tabletler
Evet islemci falan cok **bleep** hissetmem en mantiklisi bencede magazaya gidip bi denerim olmadi ama oyun acisindan buyuk gelir diye korkuyorum s10+ ama film ve baska konularda derste falan s10+ daha iyi ama aslinda s25 var zaten oyun icin gayet iyi telefon var aslinda
0 Likes
Trovn
Active Level 4
Tabletler
Ben S11 kullanıyorum

11 inch sana yetiyorsa ve iyi işlemci olsun istiyorsan bence s11 al

Büyük ekran istiyorsan s10+

Bi de kalemleri eline alıp denemeni tavsiye ederim. Kalemler çok farklı

0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Tabletler
11 inç yetermi bilemiyorum magazada bakacagim
Trovn
Active Level 4
Tabletler
Not almak, pdf kullanmak, ders çalışmak için yetiyor bana. Hem küçük olduğu için daha kolay taşınabiliyor. [Bir kaç kez sweatshirt ön cebine koyup taşıdığım oldu :) ] Oyun içinse bence büyük ekran dezavantajlı.
0 Likes
Ergunmert
Active Level 2
Tabletler
Tabletten oyun her türlü zor olur bence ancak not tutarken ve film izlerken s10+ ın hem bataryasından hem de erkanından çok memnunum
0 Likes
Emirhan1337
Active Level 5
Tabletler
Öyle yapcam heralde ama daha ne zaman alacagim belli degil haziranda falan alirsam o siralarda s12 cikacak ve s10 2 yıllık olacak
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 9
Tabletler
Tab S11 alın. Daha iyidir. Tab S10+ büyük gelebilir ama büyük istiyorsanız o ayrı.
0 Likes
kereewm
Expert Level 5
Tabletler
S11 bence
0 Likes