cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S pen

(Topic created on: 07-23-2024 02:42 PM)
328 Views
ErdemS21FE
Active Level 8
Options
Tabletler
Tab S9Fe + tablet aldım ve merak ettiğim bir konu var temassız işlemler için s pen pro bağlayın diyor ama internette hiçbir yerde s pen pro bulamadım temassız işlemleri olan normal Tab s6 s7 s8 s9 kalemlerini alsam birincisi bağlanır mı ikincisi bağlansa bile tablette şarj desteği var mı şarj eder mi 

15 Comments
Tabletler
S pen pro s21 u için tsarlanmıştı yoksa maalesef kullanamazsınız o özellikli spenler fe lerde gelmiyor ve s 9 ve üstünde geliyor ve hayır tab s9 uştra s pen ini alalım onu tab s9fe de kullanırsın ama şarjı bitince sarj edemesin çünkü arkasında şarj yeri yok
0 Likes
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Ayarlarda yazanı söyledim ayrıca s pen pro satışını bulamadım zaten 1721735213842.jpg1721735213873.jpg
Tabletler
S pen pro s21 u için çıkarıldı o yüzden bitmiştir ama kullanabilirsiniz varsa 😀
Tabletler
Ama tablette s pen sarj yeri yok o yüzden zaten spen pro al diyor s pen pro kablo ile sarj oluyor eski Apple pencil gibi😀
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Onu soruyorum zaten ben ayrıca s pen pro satışını bulamadım Samsungun kendi sitesinde bile yok
Tabletler
Evet sarj olmuyor maalesef 😥
ErdemS21FE
Active Level 8
Tabletler
Ayrıca özellikli dediğiniz temassız kalemler normal s serilerinde zaten geliyor tab s6/s7/s8/s9 larda var
Tabletler
Evet temasızlık zaten blootuhtla geliyor ama sarj olmaz o yüzden uyumlu değil normal spenler s pen fe ler ile
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 6
Tabletler
Tablet nasıl bende almauı düsünüyorum