Resolved! Solved

Original topic:

S pen tablet kenarlarında düzgün çalışmıyor

(Topic created on: 05-12-2021 01:12 PM)
1690 Views
Bektasch
Active Level 1
Options
Tabletler

İyi günler, S6 Lite tabletimi birkaç ay önce aldım. Özellikle yazı yapmak için kullanıyorum fakat mevcut sorundan ötürü endişeliyim. Şöyle ki, Spen ile yazı yazarken ekran köşelerine doğru gelindiği zaman kalem hareketleri değişiyor. Özellikle güç tuşunun olduğu tarafa doğru olan kenara gelince ekranda görünen kalem noktası başka yönlere sapıyor hatta ortadan kayboluyor. Not alma uygulaması olarak Samsung Notes kullanıyorum. Fakat sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğundan emin değilim.

Bu rutin bir sorun mudur yoksa teknik servise götürmem mi gerekiyor geri dönüş sağlayabilirseniz sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Tabletler

Ayarlar üzerinden spen sıfırlama işlemi yaparak kontrol edebilirsiniz. Eğer belirttiğiniz durum devam ederse, 4447711 arayarak servis koşullarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz. 

View solution in context

Solution
Ege_Yrs
Active Level 9
Tabletler
Tablet kılıfın mıknatıslı ise bu hata olabiliyor.

View solution in context

6 Comments
Tabletler
Sorun sende kaynaklı bendede tab s6 lite var bende öyle sorun yok yazı yazıyorum resim çizerken bile böyle sorunla karşılaşmadım
Bektasch
Active Level 1
Tabletler
Anladım teşekkür ederim. başta sorun etmemiştim fakat kullandıkça canımı sıkmaya başladı. sanırım teknik servise gitmem gerekecek. Umarım sorun kalemden kaynaklıdır diye ümit ediyorum
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Tabletler

Ayarlar üzerinden spen sıfırlama işlemi yaparak kontrol edebilirsiniz. Eğer belirttiğiniz durum devam ederse, 4447711 arayarak servis koşullarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Solution
Ege_Yrs
Active Level 9
Tabletler
Tablet kılıfın mıknatıslı ise bu hata olabiliyor.
Bektasch
Active Level 1
Tabletler
Kılıfın kapağı mıknatıslı hemen şimdi denedim gerçekten biraz düzeldi imleç tepkimeleri. umarım sadece bundan dolayıdır 🙏
0 Likes
Ege_Yrs
Active Level 9
Tabletler
Bende Tab s7 kullanıyorum kılıfın kapağı arkaya katlı durunca hassasiyet bozuluyor ama kapak ekrandan uzak ise sorun çözülüyor. Çözüm olarak kabul edersen sevinirim :)