Original topic:

S pen doğruluğu

(Topic created on: 04-10-2026 09:44 PM)
207 Views
masukhas
Active Level 1
Options
Tabletler
Yeni tab s11 aldım. fotoğraflarda göründüğü gibi s pen de çizgiler direkt uçtan çikmiyor. kılıf kullanmıyorum. başka bu sorundan yaşayan var mı? servise götürsem ilgilenirler mi? kpss hazırlanıyorum, uzun sürer mi süreç?
image

image

image

image

image

7 Comments
Trovn
Active Level 3
Tabletler
Ben de s11 kullanıyorum. Kenarlardaki mıknatıslardan dolayı çerçeveye yakın yerlerde sapma oluyor sadece
masukhas
Active Level 1
Tabletler
kenarlarda aşırı oluyor zaten ama normalde de 4-5 milim sapma var
0 Likes
Trovn
Active Level 3
Tabletler
1. fotoğraf üzerinden konuşursak: Ekranın en dışındaki cam katmanının kalın olmasından dolayı dar açıdan baktığın zaman sapma varmış gibi gözüküyor. Yukarıdan baktığın zaman sapma gözükmemesi lazım. (Diğer fotoğraflarda ise kalem zaten çerçeveye yakın.)
Trovn
Active Level 3
Tabletler
Büyük ihtimalle servis bunun normal olduğunu söyleyip geri gönderir. Hayırlı olsun bu arada
atillakacan
Beginner Level 4
Tabletler
Ben de 2 yıldır s9 plus kullanıyorum. Onda da aynı durumu yaşıyorum
Trovn
Active Level 3
Tabletler
Evet tüm modellerde var bu sorun. S penler manyetik alan ile çalıştığı için kılıf ve cihazdaki mıknatıslar sapma yapıyor.
masukhas
Active Level 1
Tabletler
çok garip ya daha önce huawei matepad ve redmi pad pro 2 iade ettim. samsung'un mükemmel olacağini düşünmüștüm: bluetoothsuz, gecikmesiz olur diye. ama **bleep** da bu sorun var. bu seferki satici iade almadi, servise gönderebiliriz dedi. neyse artik, sınav sonrası uğraşacağım.
0 Likes