Original topic:

QuickSettings Panel Feedback/Suggestions- Öneri

(Topic created on: 04-02-2026 01:58 PM)
175 Views
baransemh
Beginner Level 4
Options
Tabletler
Tab S10FE cihazımı Android 16 ve One UI 8 sürümüne güncelledikten sonra, Hızlı Panellerim (Quick Settings) ve bildirim panelimin arka plan rengini, bulanıklığını veya şeffaflığını değiştiremiyorum. Ne denersem deneyeyim (Good Lock, Theme Park, NotiStar veya renk paleti), panel her zaman gri kalıyor.

​Eğer bu bir hataysa, düzeltmeniz için bunu bildirmek istiyorum. Eğer kasıtlı yapılmış bir değişiklikse, Samsung'un pahalı modelleri daha cazip göstermek için bu tarz yollara başvurması beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Apple bile artık bunu yapmıyor (artık her iPad'e Stage Manager özelliğini verdiler). Bunun bir performans sorunu olmadığını kesinlikle biliyorum. Tasarım ekibinizin bu durumu yeniden değerlendireceğini ve yeni güncellemede düzelteceğini umuyorum.

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
goodlock üzerinden yapılıyor aslında, modülü silip tekrar denermisiniz1775127820423.jpg
baransemh
Beginner Level 4
Tabletler
Denedim ama aynı. Butonların renklerini değiştirebiliyorum ama ne yaparsam yapayım arkaplan rengi aynı kalıyor. Şimdi icon paketlerim falan da yalan oldu onu da yedeklemiyormuş theme park tekrar onları ayarlamam lazım.1775127834584.jpg
Tabletler
bende aynı tabletten almayı düşünüyorum memnunmusunuz performansından oyun dizi film için
DENNİSOVİÇ
Expert Level 1
Tabletler
Bütçe nedir acaba?
Tabletler
17 civarı
DENNİSOVİÇ
Expert Level 1
Tabletler
Elma ipad: 10. NESİL
SAMSUNG GALAXY: S10 FE
0 Likes