Original topic:

P.lastik s pen ucu alınır mı?

(Topic created on: 10-11-2025 10:07 PM)
410 Views
Waylarama
Active Level 3
Options
Tabletler

Orijinal olanı cam ekranda güzel kaymıyor pürüzlü hissettiriyor malum alışveriş sitesinde p.lastik olanını buldum yorumlarda orijinalinden daha güzel kayıyor yazma hissi daha iyi demişler siz ne dersiniz?

24 Comments
duru0
Active Level 3
Tabletler
Oyle ama ucu zamanla eriyor da sıkıntı olmaz bence 150 ye 5li uc 3 ayda bir uc degistirsen okey bence
Waylarama
Active Level 3
Tabletler
Daha iyidir diyorsunuz yazma hissi yani
0 Likes
duru0
Active Level 3
Tabletler
Evet benim orijinal ucum cok surtunuyordu degistirmek aklimda yoktu aslinda ama sonra bi anda kirik buldum ucunu igneyi isitip ciksrdim icinde kalmisti oyle **bleep** uca gectim daha konforlu bence
0 Likes
Waylarama
Active Level 3
Tabletler
Bende alıcam sanırım çünkü sürtünmesi rahatsız edici olmaya başladı arkadaşımın tabletinde de denedim acaba sorun bende mi diye onda da cam ekran koruyucu vardı aynı derecede sürtünme yapıyordu p.lastik olanda eriyip çıkmama gibi sorunlar olmuyor değil mi?
0 Likes
duru0
Active Level 3
Tabletler
Hayir o kadar erimiyor ya ucu sivriden yuvarlaklasmaya basliyor ben oyle olmasini sevmiyorum o yuzden degistiriyorum zaten orijinal ucu cikarip cope atma plastikten sıkılırsan geri orijinali takarsin
0 Likes
Waylarama
Active Level 3
Tabletler
Kayıyorsa yazma hissi iyiyse 3 ayda bir değiştiriyorsanız iyi bence değer.Orijinalini kutusunda saklarım yine de zaten
0 Likes
duru0
Active Level 3
Tabletler
Daha uzun da gidebilir ben cok kullaniyorum bi de metal uc var gordunuz mu bilmiyorum onu daha cok begeniyor kullananlar istersen ona da bak
0 Likes
Waylarama
Active Level 3
Tabletler
Onu da gördüm ama kalem manyetikle çalıştığı için bozabilir gibime geldi iç kısımı da metal birde
0 Likes
duru0
Active Level 3
Tabletler
Denemedigim icin ona bir sey diyemicem bozabilir de emin olamadim sen **bleep** al uygun zaten fiyati risksiz
0 Likes