cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI 5.1.1 Hakkında

(Topic created on: 09-22-2023 01:22 PM)
S21Fan-TabS8plus
Active Level 9
Options
Tabletler

Öncelikle majör'ün hala "B" olarak kaldığını (C'ye yükselmediğini) belirterek, OneUI 5.1.1 güncellemesinde gözüme çarpan değişiklikler:

1-) "Tümünü kapat" seçeneği genişletilmiş.

image

2-) Bildirim panelindeki 3 sıra 2'ye düşürülmüş. OneUI 6 için hazırlık gibi görünüyor :)

image

3-) Sadece tablet dikey konumda kullanılabilen pusula, artık yatay durumda da kullanılabiliyor.

4-) Sürekli fazla RAM kullanan uygulamalar artık farklı bir bölümde görünüyor.

image

5-) Saat stilleri değişmiş.

image

image

6-) Ekran açılma animasyonu ve ana ekrandan uygulama ekranına geçme animasyonları bana daha yumuşatılmış gibi geldi.

7-) Tab S8 serisinde OneUI 5.1 güncellemesinden sonra oluşan S pen şarjının hep %100 görünmesi bug'ı çözüldü.

image

Şimdilik bu kadar keşfedebildim. Pil kullanımı ve ekran süresi ile ilgili başka bir gönderi yollayacağım ilerki zamanlarda. 

Özellikle S pen şarjı bug'ının çözülmesinden dolayı Samsung'a teşekkürlerimi sunuyorum.

4 Comments
takcay
Active Level 6
Tabletler
Hızlanma yavaşlama durumu var mı
Tabletler
Cihaz çok hızlı. Ekstra bir hızlanma veya yavaşlama **bleep** edemedim
takcay
Active Level 6
Tabletler
Uygulamalar arası geçişte, bazen ana sayfada google uygulamasına geçerken, bir anda bir sürü bildirim gelirse(internete bağlandığı için) bildirim menüsünün açılması 120 hz değil de 60 hz gibi oluyor ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama bu durum one ui 4'te yok denemiştim başka bir tab s8'de. Belki bunlar daha iyi hale gelmiştir.
Tabletler
Dediğinizi anladım hocam. O sorun çözülmüş mü ben de merak ettim şimdi.