cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mobizen Çalışmıyor

(Topic created on: 09-01-2021 05:25 PM)
142 Views
verdaisilll
Active Level 8
Options
Tabletler

Oyun videosu çekmek istediğim zaman bir türlü kayda başlamıyor ve ekipmanları göremiyorum. Yardım edin. 

Cihaz
SM-T290

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
01a65
Expert Level 2
Tabletler
Merhaba ben ahmet
Uygulama veri silme işlemi yapabilirsiniz sorunlu çalışan uygulamanın veri silme işlemi şu şekilde olmaktadır uygulamalar ekranına gelin sorunlu çalışan uygulamanın üzerine parmağınız ile basılı tutun çıkan seçenekleri içerisinde uygulama bilgileri yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden depolama yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden en altta yer alan veriyi sil yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın Sorun devam ederse uygulama sahiplerine Google Play Store uygulaması üzerinden geri bildirim gönderin

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Tabletler
Başka bir ekran kaydedici indirin. Örnek olursa Vidma recorder lite 1080p çekiyor. Mükemmel. Ama Bazen mesela reklam geldiğinde kaydı kendi kendine durduruyor.
Solution
01a65
Expert Level 2
Tabletler
Merhaba ben ahmet
Uygulama veri silme işlemi yapabilirsiniz sorunlu çalışan uygulamanın veri silme işlemi şu şekilde olmaktadır uygulamalar ekranına gelin sorunlu çalışan uygulamanın üzerine parmağınız ile basılı tutun çıkan seçenekleri içerisinde uygulama bilgileri yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden depolama yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden en altta yer alan veriyi sil yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın Sorun devam ederse uygulama sahiplerine Google Play Store uygulaması üzerinden geri bildirim gönderin
0 Likes