Original topic:

Kalemli Tablet Önerisi

(Topic created on: 12-12-2025 08:07 PM)
159 Views
moguzclgcn
Active Level 1
Options
Tabletler
15 bin lira gibi bir bütçem var. Tıp okuyorum o yüzden kalem ve yapay zeka eklentisi benim için önemli. bütün markalar arasından hangi tabletleri önerirsiniz? ikinci el seçeneğine de sıcak bakıyorum. Ek soru: İkinci elde 2 adet tablet buldum bütçeme uyan, sizce hangisi alınır: samsung tab s9 ve tab s8+?

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
• Xiaomi Pad 7 (Kalemi ayrı satılıyor.)
• Samsung Galaxy Tab S10 Fe (Biraz üstüne eklemeniz gerekiyor.)

• Galaxy Tab S9
uthKhu
Active Level 7
Tabletler
cok alakasi yok ama sormak istedim tıp kazanma surecinde 12.sinifta netlerin genel olarak nasildi tyt den 85 90 arasi yapan birinin bu surecten sonraki yol haritasi nasil olmali acaba
moguzclgcn
Active Level 1
Tabletler
şu sıralar 85-90 yapıyorsan benim hayli önümdesin dostum. Ben geçen sene bu zamanlar şans eseri 1 defa 103, 2 defa da 92 net yapmıştım onlar hariç her hafta 70 bandındaydım. kendini zorlamana, yıpratmana gerek yok. Ben sadece 2 ay tyt basarak Ocak ayının başında anca 85'e sabitledim ama sürekli netlerim 90(-5)(+5) aralığındaydı, sonra bu netler msü ayında 3 4 hafta boyunca 100 netin altına düşmedi (msü'de 89 yaptım, 50 bininci oldum). msüden sonra bi düşüş dönemim başladı 76 neti bile gördüm, sınıfta sene başı 50 yapan eleman 100 yapıyordu sabit ve ben ise 82 83 yapıyordum. ama kendimi avutacak bir şeyim vardı o da Ocak ayının başından beri aralıksız AYT çalışmamdı. ayt'ye nispeten daha erken başlamam bana büyük bir avantaj sağladı. tyt kötü gelse bile ayt toplar kafasında ayt odaklı gidiyordum (tyt'yi moral olarak kaale almamak gerçekten işe yarıyordu bende). tabi bu kaale almama süreci son 1.5 ay meyvesini verdi ve ben sabit bir şekilde 102.5 net yapıyordum her deneme. yks'de ise tyt 92 ayt 73 yaparak 11 bininci oldum. metinden şunu çıkarma sakın: amaaan tyt önemli değilmiş zaten ayt katsayısı daha büyük, o beni toplar. sakın ola bunu deme. keza 105 tyt 73 ayt (evet, ayt netlerimiz aynı) yapan arkadaşım 3600. oldu. Yani tyt dereceye yakın sıralamalarda **bleep** attırır ama senin önceliğin her zaman ayt olsun. tabi tyt'yi de ihmal etme :)
uthKhu
Active Level 7
Tabletler
valla cok tesekkurler uzunca yazmışsın cok saol ben aslinda duzgunce calismaya baslamadim haftada 3 4 gun 2 3 saat calisiyorum dersleri hep katılarak aktif dinleyen biri oldugum icin temelim saglamdi hep suandan itibaren cokta sıkmadan ful tempo calisma suresini arttirarak gidecegim ayt yi on planda tutarak tesekkurler tekrardan
moguzclgcn
Active Level 1
Tabletler
rica ederim kardeşim sorun olursa memnuniyetle cevaplarım
Artisit34
Active Level 10
Tabletler
Öncelikle çok tebrik ederim büyük başarı gerçekten tıp okumakta zordur kolaylık dilerim. Bir sorum olacaktı senin obp kaçtı ve 11.sınıfın 2.döneminden itibaren sıkı çalışmayla yapılır mı yoksa geç mi kaldım?
0 Likes
Tabletler
FE lere ve altına bakma yapay zeka olmaz. S9 S10 plus S11 lere bak bulursan ikinci elini falanda
teambrake
Active Level 5
Tabletler
Tab s9 bulabilirseniz alın