Original topic:

Ipad 11.NESIL NASIL SAMSUNG TABLETE GORE

(Topic created on: 09-13-2025 05:50 PM)
99 Views
cvhcgjcyisousc
Active Level 5
Options
Tabletler

Ipad 11. Nesil mi Tab S10 FE mi? Hangisini tercih etmeliyim. Yks hazırlıgında soru çözmek ve üniversitede uzun yıllar kullanacaģim. Ikisi de aynı fiyata geliyor ortalama 

12 Comments
ozanfurkan
Active Level 6
Tabletler
Telefonun samsungsa ve çok oyun oynamıyorsan s10fe daha mantıklı birde yeni tablet tanitildi yakin zamanda alsan iyi olur fiyati artar muhtemeln
Tabletler
Ben kendim s23 fe kullanıcısıyım normalde ama S10fe için 2 yıla kasmaya başlar vs diyorlar ki apple bu konuda daha iyi gibi geldi aslında gönlüm hep samsungtan yana ama f/p açısından fiyatının hakkını vermiyor
0 Likes
ozanfurkan
Active Level 6
Tabletler
Daha yeni çıkan bir model için böyle konuşulamazki çıkalı aylar oldu ki bu kasma muhabbeti genelde yazilimla alakali oluyor samsung akicilik konusunda bayağı gelişti son zamanlarda böyle birşey yaşayacağınızı düşününmüyorum
Tabletler
İkisinin fiyatı aynı seviyede olunca bir de ipad deki işlemci A16 olunca insanın kafası karışıyor hocam
0 Likes
ozanfurkan
Active Level 6
Tabletler
Ipad senin kriterlerini karşılıyorsa al direkt düşünmeden ama bana sorarsan samsung daha iyi tabi ama ipad seni daha çok götürür muhtemelen
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
İpad
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Aslında ikiside olur bu kullanım tarzı için ama telefonun Samsung ise S10 Fe al derim o yüzden ayrıca Samsung'dan kalem çıkıyor bu ciddi bir avantaj o yüzden S10 Fe almalısın
SamHaber
Active Level 9
Tabletler
Ders çalışmak için alıyorsan s10 fe al oyun için alıyorsan ipad 11.nesil al.
Tabletler
Yks ye hazırlanacağım ama üniversitede de üzmeyecek olması tercihim
0 Likes