Original topic:

Hoşçakal Galaxy Tab S9 Ultra'm 😢

(Topic created on: 03-02-2025 08:20 PM)
336 Views
Dr_Konevi
Active Level 6
Options
Tabletler
Merhaba dostlar,

12 yıldır fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Şu anda neredeyse her alanda Samsung ekosistemini kullanıyorum ve genel itibariyle oldukça memnunum. Galaxy S24 Ultra'mda kullandığım Apple Music'i hesaba katmazsak (Galaxy Buds3 Pro ile mükemmel çalıştığı için) bugüne kadar hiçbir Apple ürünü kullanmamıştım.

Ancak, 1,5 yıldır değerli anılar biriktirdiğim Tab S9 Ultra'mdan ayrılmak ve iPad Pro (M4)’ya geçmek durumunda kaldım. Samsung Galaxy Tab S Ultra serisinin genel olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum; ancak aşağıda belirteceğim bazı eksiklikler beni bu değişikliği yapmaya zorladı:

1. Adobe Creative Cloud Uygulamaları: Özellikle Photoshop, iPadOS’ta neredeyse masaüstü deneyimine yakın performans sunuyor. Android’de ise sadece Photoshop Express gibi daha yüzeysel uygulamalar bulunuyor.
  2. Adobe Lightroom Mobile: Uygulamada HDR görselleştirme desteği yok; HDR fotoğrafları yalnızca SDR formatında düzenlenebiliyor.
  3. Dolby Vision Desteği: Samsung tabletlerde Dolby Vision bulunmadığından, bazı uyumlu dijital içerikler tam kalitede görüntülenemiyor.
  4. Renk Derinliği: Tab S9 ve Tab S10 Ultra modellerinde 8-bit renk derinliği sunulurken, iPad Pro (M4)’da 30-bit renk derinliği mevcut.
  5. Canon Uygulamaları: Bazı Canon uygulamaları yalnızca App Store’da yer alıyor.
Bu sebeplerden ötürü iPad Pro’ya geçmek durumunda kaldım. Samsung ekosistemine olan bağlılığım devam ediyor; ancak umuyorum ki bu noktalarda ilerleyen dönemlerde iyileştirmeler yapılabilir.

Teşekkürler.
3 Comments
Tabletler
Üzüldüm ama bir yandan da sizin için sevindim, hayırlı olsun 😊 🙏
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Üzdü be herşey gönlünce olsun 😪😪😪
faruk07
Active Level 9
Tabletler
Sevgiliden ayrılık mesajı gibi yazı olmuş 😂