cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Play Sistem Güncellemesi

(Topic created on: 03-03-2022 01:27 PM)
867 Views
RoseGalaxyTabA8
Expert Level 2
Options
Tabletler

Ya, 

En son 1 Haziran 2021'de Google Play Sistem güncellemesi aldım fakat bir daha güncelleme felan gelmedi. (NORMAL GÜNCELLEMEDEN BAHSETMİYORUM!) Neden gelmiyor bu Google play sistem güncellemesi.. Tam 10 ay oldu hatta tam 1 yıl olacak fakat hâlen bir Google play sistem güncellemesi alamadım 10 aydan beri.. 
Tüm SM-T290 kullanıcılarında sorun aynı mı? Yoksa sadece benim tablette mi sorun var?🤔
Ne zaman gelecek bu Google play sistem güncellemesi.. Her cihaza geliyor sadece bu cihaza gelmiyor..

image

Bir Allah'ın kulu yardım etsin. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler

Google uygulamasından göndericen verda.Google uygulamasına gir ayarlar yardım ve geribildirim var burdan geribildirimi seçicen.

Gkrmak_0-1646325581335.png

View solution in context

30 Comments
Tabletler
Ya anlamadığım bir şey var bu tablet çok mu eski.. Hayır asırlar önce çıkmadı ya cihaz.. Neden vermiyorsunuz Google play sistem güncellemesini t290a... O kadar kalitesiz mi bu tablet Allah aşkına ya.....

Yıl olmuş 2022 hala Google play sistem güncellemesi gelmiyor...
Emree1
Expert Level 2
Tabletler
Samsung dağıtmıyor Google Play sistem güncellemelerini. Google dağıtıyor
Tabletler
Ya Samsung dağıtmıyor biliyorum ama bende bir sorun mu var ya 1 yıl olacak nerdeyse..
Dark_Side
Expert Level 5
Tabletler
Çok fazla Android kullanan cihaz var. Sadece Samsung olarak düşünme.O yüzden sırayla her cihaza geliyor Play Store Sistem güncellemesi. Eski ya da yeni fârk etmeksizin...
Tabletler
Tüm markalar için mü geçerli bu?
Dark_Side
Expert Level 5
Tabletler
Ben öyle biliyorum.
Tabletler
Cevabın için teşekkürler. Diğerlerinin cevabını bekleyim bence diğerlerinde de böyle bir sorun olabilir veya bunun bir çözümü vardır illaki.
Mertcan39
Expert Level 1
Tabletler
Evet eşimin gm21 telefonu ile benim s20fe aynı gün aldı
Tabletler
Peki, anlıyorum teşekkürler cevabın için. Şey sorcam senin S8+ ta da böyle bir sorun var mı?