- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba garantisi 01.07.2022 tarihinde bitecek olan R52M60K25DZ seri numaralı samsung tab e 9.7 inç tablet kullanıyorum. Tabletimi açlılmıyor diye İstanbul da bulunan BDH iletişim teknik servisine gönderdim. Cihazı incelediklerini şarj soketinin arızalı olduğunu ve tamiri in 503 tl ücret ödemem gerektiği söylendi.
Samsung 2 sene garanti verdiği ürüne kullanıcı hatası diye 503 tl ücret çıkarıyor. Benim hatam olduğunu neye dayanarak söylüyor. Tableti tabiki şarj soketine takarak şarj edeceğim yani teknik olarak böyle olması gerekiyor. Yaptığınız tabletin şarj soketini 2 yıl dayanacak şekilde yapamayan samsung tur. Mühendisleriniz demek ki şarj soketini yeterince dayanıklı tasarlamamış ki 2 sene garant süresinde arızalanıyor.
Sahip olduğum tabletin kullanıcı hatası sonucu şarj soketini bozduğunu destekleyen herhangi bir veriniz varmı elinizde ne malum üretimden kaynaklı bir sorun sebebiyle yani dayanıksız ve hatalı bir parça nedeniyle arızalanmadığını nerden bileceğiz.
Tabletin şarjı soketinin bozulması tamamen samsung sorumluluğunda dır ve değişimininde garanti kapsamında değiştirilmesi gerekmektedir.
Samsung eğer müşteri kaybetmeyi hedef edinmişse bun da gerçekten başarılı olacaktır.
Samsung ürünlerine verdiği 2 yıl garanti sadece sözde kalmaktadır bunu çok iyi anladım.
Ama yasal bütün haklarımı sonuna kadar kullanacağım ve gücümün yettiğince herkese samsung almamaları gerektiğini yaşadığım olaydan dolayı detaylarıyla anlatacağım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 05:17 PM in
TabletlerMerhaba Yentar,
Yaşamış olduğunuz süreç için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Durumun incelenmesi ve konu hakkında size detaylı bilgilendirme yapılması için ilgili ekibimize bilgi verilmiştir. Ekibimiz en kısa zamanda size ulaşacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:23 PM in
TabletlerBilgilendirme için teşekkür ederiz ancak kendi fikirlerimi ve yorumumu da belirtmek isterim cihazınızı şarja takarken kablonun ucunu cihazınızın şarj deliğine sert sok duysanız cihazın şarj soketine hasar vermiş olabilir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:25 PM in
TabletlerYorumunuz için teşekkür ederim. Ama her ne olursa olsun bu problemin 2 yıl granti kapsamında içerisinde ücretsiz değiştirilmesi gerekir. 503 tl çok değil mi?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:28 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:32 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:38 PM in
TabletlerÇok teşekkür ederim..
Doğrusuda bu zaten öyle değil mi?
Samsung ürünü satarken iyi ama sonrasında müşteriyi teknik servisin insafına bırakıyor ya işte bu gerçekten insafsızlık.. itiraz ettiğinizde benim servism ne demiş se o diyor konuyu kapatıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:40 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 12:42 PM in
TabletlerMaalesef servisi diyecek bir lafım yok ayıp etmişler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 01:26 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2022 04:05 PM in
Tabletler- Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bunların hepsini biliyorum. Fakat bu güne kadar özensiz hiçbir cihaz kullanmadım. Gözüm gibi korudum. Zaten tabletimde en ufak bir çizik darbe bile bulunmamaktadır. Demek istediğim özensiz kullanmadığım halde garanti süresi bitmeden meydana gelen arızanın benden kaynaklı olduğu söylenip 503 tl ücret çıkarılması. Samsung bu süreçte meydana gelen bu arıza için çıkaracaksa da daha makul bir ücret belirleyebilir. Garanti kapsamı neden hep müşteri aleyhine işliyor. Çelik malzeme de hor kullanırsanız kırılır. 😊
- Saygılarımla...