cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 3 ve Tab s5e tablet wear uygulaması üzerinden eşleşmiyor

(Topic created on: 10-19-2021 01:00 PM)
212 Views
TimucinPusat
Active Level 3
Options
Tabletler

Başlıkta belirttiğim gibi wear uygulaması saate doğrulama kodu gönderiyor.  Onaylıyorum.  Eşleşmiştir diyor. Sonra beklenmeyen hata uyarısı veriyor.  Samsung Watch Tablet ile wear üzerinden  eşleşiyor mu? Nasıl?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TimucinPusat,

Saatiniz, yazılımsal olarak tabletiniz ile uyumlu olmadığı için bağlantı mümkün değildir. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

2 Comments
TimucinPusat
Active Level 3
Tabletler
Samsung müş hiz. tablet saat arasında eşleştirme olmadığı bilgisini verdi. Ancak ilginçtir ben eşleştirme yapmıştım wear üzerinden aylar önce. Verdikleri bilgi doğruysa muhtemelen bir güncelleme ile bunu iptal etmişler. Ey Samsung, titre ve kendine gel. Ne yapmaya, nereye varmaya çalışmaktasın?
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba TimucinPusat,

Saatiniz, yazılımsal olarak tabletiniz ile uyumlu olmadığı için bağlantı mümkün değildir. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD