cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab S9 FE Yapay Zeka Talebi

(Topic created on: 10-28-2024 03:05 PM)
234 Views
Enraged
Active Level 7
Options
Tabletler

Sayın Samsung Yetkilileri,

Samsung Galaxy S23 FE'nin yapay zeka özellikleriyle gelmesi, birçok kullanıcı için büyük bir avantaj. Yapay zeka destekli kamera özellikleri, fotoğraf ve videoları daha kaliteli hale getiriyor, ayrıca kullanıcıların günlük performansını optimize eden çeşitli özellikler sunuyor. Ancak, birçok kullanıcı Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Tab S9 FE Plus gibi modellere de yapay zeka desteğinin gelmesini bekliyor. Bu tür bir destek, kullanıcıların daha uzun süre tatmin edici bir deneyim yaşamasını sağlayabilir.

Galaxy S23 modelinde yapay zeka özellikleri bulunuyor. S23 FE modeli de FE serisinde olmasına rağmen yapay zeka desteği sunuyor. Galaxy Tab S9 modelinde de yapay zeka özellikleri yer alırken, S9 FE serisinde bu özelliklerin olmaması haksızlık olarak görülebilir. Ayrıca bu modeller donanımsal olarak güçlüdür ve yapay zekayı kaldırabilecek durumdadır.

Yapay zeka desteğini bu modellere yazılımsal olarak getirmek mümkün. Samsung, kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alarak, güncellemelerle bu modellere yapay zeka özellikleri sunmayı değerlendirebilir. Özellikle kamera uygulamasında veya pil ömrü optimizasyonunda yapılacak güncellemeler, bu tabletleri daha işlevsel hale getirebilir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Enraged,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Tabletler
S23 FE'deki işlemci Exynos 2200 yani amiral gemisi işlemcisi. Tab S9 FE'deki işlemci ise Exynos 1380 yani A54 ile aynı işlemci. Circle to search gibi temel özellikler vardır ama geri kalan AI özelliklerinin geleceğini sanmıyorum
Enraged
Active Level 7
Tabletler
Evet exynos 1380 var ama kaldırabilecek durumda yapay zekayı hem sonuçta bu tablet s serisi
Tabletler
İşte adı S ama donanımsal olarak A gibi. S serisinin yazılımsal özellikleri var S pen destekleme vs gibi fakat A+ serisi gibi bir tablet. Samsung yapay zeka getirmek isterse getirir evet ama yapacağını zannetmiyorum
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Tabletler
Aslında tab s9 fe plus serileri tam anlamıyla s serisine yakışırdı a+ yakıştıramadım kendi cihazıma 😂
YiğitS21FE
Active Level 10
Tabletler
One UI 7 ile bir kısmı gelicek inşallah hangi özellikler Exynos 1380 ile optimize çalışıyorsa onlar gelir
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Tabletler
İnşaAllah
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Tabletler
Ben bugün sordum çağrı merkezine dedikleri şey kısım kısım gönderiliyormuş. Allaha havale ediyorum bunları 😌
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba Enraged,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​