cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güzel ama Hayal Kırıklığı.Tab S10FE.

(Topic created on: 04-03-2025 12:31 AM)
251 Views
s24fe
Expert Level 2
Options
Tabletler

S9FE kullanıcısı olarak,kullanıcı kitlesinin %70'inin eğitim amaçlı kullandığı bir tablet ailesine

-Not Asistanı,Ses kaydı transkripti gibi eğitimi kolaylaştıracak özellikler yerine S10FE modellerine saçma sapan,işlevsiz ve mantıksız olan En iyi yüz özelliğini AI diye koyan Samsung'u eleştirmek istiyorum.

Sırf bu özellikler olur diye bütçe ayırıyordum,güzel bir kampanya vs.denk gelmez ise değiştirmeyeceğim.

Cihaz temelde yine çok güzel,S9FE'nin en büyük problemleri(ısınma,kamera,performans iyileştirmesi)'ni halletmiş.

Hem zaten fiyatları uçurmuşlar,Güçlü Exynos eklenince ve kameralara iyileştirme bir de sanırsam kalem Bluetooth artık,90HZ IPS ben beğeniyorum sorun yok ama yapay zeka çağında bu kadar gelişmiş iken Samsung;bir tablette en önemli olan not özelliklerini eklememiş.

Yeni tablet alacaklar da bu konuda eleştirecektir.O zaman Tab"S"ibaresini kaldırın kardeşim!FE telefonlarda ai full paket eksiksiz ama tablette eksik.Not transkribi işlemci istemeyen bir şey saçmalık.

Matematik çözüyormuş.PEH.Şu anda S9FE'de çözüyor.Güncelleme almayan tablete de son sürüm apk'sını kurunca çözüyor.

Samsung tarafından kutu açılımı videosu.
11 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
Bir de cloud tabanlı yapay zekalar. Cihaz içinde bir motor yok yani. Sadece metni tespit etmek için işlemci var o da çok güç gerektirmez.
s24fe
Expert Level 2
Tabletler
👏👏Aynen öyle
Tabletler
Aynen hocam, tam gücünü kullanmıyorlar, Samsung'un Google'a çok bağlı kalmaması lazım.
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Tab S9Fe Best face harici hepsini alicak zaten 1 aya, ki zaten ai özelliklerin hepsi var zaten S9Fe de

Bende Çok bekledim note asistanı verirler diye ama hüsran, AI diye bir şey bu senede yok Tab S Fe serilerinde

Tab A serisi ile Tab SFe serisini birebir aynı tuttular bir Kalem var her özellik aynı neden Tab SFe serilerini önemsemiyor :((
s24fe
Expert Level 2
Tabletler
Demi:( Tab A9++ kullanıyor gibi hissediyorum
Tabletler
Hocam Samsung'un ben tabletlere önem verdiğini düşünmüyorum...
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
Bence FE serisi tabletlere gereken önemi vermiyor. Yoksa amiral gemisi tabletler bütün özellikleri alıyor son modeller 7 yıl güncelleme alacaklar.
Tabletler
Hocam Samsung S Serisi dışında tabletlere önem vermiyor, güzel işlemcileri olmayan cihazlar var, eski Samsung modelleri daha iyiydi belki de... en azından E, A, Tab S ve normal Tab Serisi vardı 2013 2014 2015'de.
Tabletler
Hocam tabletin S Serisi ile bir alakası yok ki.