cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 06-05-2023 04:00 PM)
357 Views
cihazsorma
Active Level 7
Options
Tabletler

Maalesef kimse yardım etmediği için birdaha atıyorum tabletten bir anda android son sürümüne güncellenmemiş ekran hassasiyeti yavaşlayabilir dedi ne demek oluyor nası güncellerim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba cihazsorma,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Tabletler
andorid sürüm güncellemesi varsa sürümü indirip yüklemeyi denediniz mi?
0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Denedim yok güncellenmiş
0 Likes
Yakut_
Active Level 5
Tabletler
Kardeş ne sıkıntılı cihazın varmış. Aynı tableti 8 9 aydır günde 10 saat kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Ofis işleri gibi boş beleş işlerde kullanmıyorum maalesef çünkü🙂
0 Likes
Yakut_
Active Level 5
Tabletler
Evet oyun oynuyorsun sadece dostum 😄😄
0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Zaten eğer s7 gibi bir cihaz oyunda çok kötü performans gösterecekse neden samsung alıyorum
0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Neden sustun
0 Likes
Yakut_
Active Level 5
Tabletler
Sabahtan akşama kadar oyun oynayıp ofis işlerine boş beleş dediğin için fikirlerinin bana göre bir önemi yok dostum 😆😆
0 Likes
Tevfik
Active Level 6
Tabletler
Ekran görüntüsünü atar mısın
0 Likes