8_Gen_2
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Dubaiden alınma middle east version tab s9 kullanıyorum guncelmiyiz.com da 23 ekim yazıyor ama bu türk cihazları için diyolar benim tablet 23 ekimdemi alır yoksa farklı bir zamandamı
2 Comments
Beykady
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2025 08:39 AM in
Tabletler
Evet, Samsung cihazlardaki yazılım güncellemeleri ülkeden ülkeye farklılık gösterir. Bu farklar, cihazın CSC (Country Specific Code) koduna, bölgeye özgü yasal düzenlemelere, operatöre ve üretim ülkesine bağlıdır.
Örneğin:Güncelleme yayınlama sırası ülkeden ülkeye değişir.Farklı ülkelerdeki modellerde yazılım özellikleri (örneğin, bazı uygulamalar veya ayarlar) kısıtlanabilir veya özelleştirilebilir.Cihazın orijinal satış ülkesi, OTA (Over-The-Air) güncellemelerin hızını ve içeriğini belirler; başka bir ülkeden alınan cihaz, o ülkenin güncelleme takvimine göre çalışır.
Örneğin:Güncelleme yayınlama sırası ülkeden ülkeye değişir.Farklı ülkelerdeki modellerde yazılım özellikleri (örneğin, bazı uygulamalar veya ayarlar) kısıtlanabilir veya özelleştirilebilir.Cihazın orijinal satış ülkesi, OTA (Over-The-Air) güncellemelerin hızını ve içeriğini belirler; başka bir ülkeden alınan cihaz, o ülkenin güncelleme takvimine göre çalışır.
8_Gen_2
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2025 11:03 AM in
Tabletler
Teşekkür ederim