cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En iyi A Serisi Tablet

(Topic created on: 01-12-2024 12:59 PM)
464 Views
haklisin
Active Level 9
Options
Tabletler
Artık kesin ihtiyaç oldu 1-2 ay içerisinde beni 2 yıl idare edebilecek bir a serisi tablete ihtiyacım var çok beklentim yok discord ve minecraft Clash of clans için ne çok pahalı ne çok ucuz olsun düzgün olsun öneriniz nedir
0 Likes
10 Comments
Tabletler
A9 plus a bakabilirsiniz
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Tabletler
Bence tab s9feye zorlayın olmuyorsa tab a9plus alın
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Tabletler
S9 fe için hem telefon hem tablete aynı anda para biriktirmem gerekecek eğer s9 fe yi alırsam telefonu zar zor alırım
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Tabletler
Direkt tüm paranla iyi bir telefon alıp ondan oyun oynasan daha mantıklı olmaz mı
0 Likes
haklisin
Active Level 9
Tabletler
İşte onun için daha çok biriktirmem gerek şuan ki param la alırsam alacağım telefon zar zor orta segment olur ben daha iyi birşey istiyorum ailemdeki herkes samsung a serisi kullanıyor mesela ablam kamerasını beğenmedi a32 de sonra annem a23 de sürekli atmasından şikayetçi ben şikayet olmadan istiyorum bu yüzden de mecbur tablet alacağım sonra param olunca güzel bir telefon alacagim
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Tabletler
Senin için inceledim cihazları tab a9un içinde a32 ile aynı işlemci var oyunlarda vs iyidir. Sadece şarjı iyi mi bilmiyorm onun dışında bence tab a9 sana yeterli 9+ almana gerek yok. Ama tabii ki a9+ daha hızlı. İki cihaz da işini görür. Bütçen ne kadar
haklisin
Active Level 9
Tabletler
Bütçem belirsiz çok para vermek istemiyorum önerin için teşekkürler 1-2 ay sonra yine bu foruma gelir durumu yazarim
DFR_A12s
Active Level 8
Tabletler
A9 Plus Olması Lazım
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Tabletler
Ben de tablet aldım pek samsungla alakası olmayacak ama yine de aklında kalsın diye söylüyorum.samsungda ısrarcı değilsen huawei tabletlere de bakabilirsin.google sorununu çok rahat çözebiliyosun gbox ile ve teknik özellikleri fiyatına göre çok iyi. 7,8 bin bandına çıkabilirsen matepad 11.5 alabilirsin
0 Likes