cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran kapalıyken Tabletimin şarjı azalıyor

(Topic created on: 03-24-2025 05:50 PM)
162 Views
leadsolider
Active Level 4
Options
Tabletler
Merhaba Tabletimi alalı 16 gün oldu daha öncesinde şarj hızlı gidiyor diye konular açmıştım o oturdu 1 saatte %4 şarj gidiyor Yarım saatte ise %2 şarj gidiyor ancak bir sorunum var Tabletimi dün 22.37'de kapattım ve şarjı %85'ti saat 5 gibi Geri açtım Tam hatırlamıyorum ama şarjı sanırım % 81 80'di sonra okula gittim Tabletimi tamamen kapatmadım sadece ekranını kapattım geldiğimde baktığımda şu an %77'ye düşmüştü Bu normal mi anormal bir durum var mı bunun olmaması için ne yapmalıyım

16 Comments
Tabletler
Normal durum arka planda internet program vesaire açıksa iner Androidin doğasında var bu
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Internet programı açık değil çünkü uçak moduna alıyorum ne yapmalıyım böyle olmaması için
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Şu an şarj optimizasyonu sanırım oturdu çünkü Eskiden 5 dakikada bir şarj gidiyordu Şimdi yarım saatte 2 şarj gidiyor 10 dakikada bir şarj gidiyor Tabii ki bu Kullanıma bağlı normal midir
Galaxy_M12
Expert Level 5
Tabletler
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Merhaba cihazımı kapatıp açmıştım ilk başta siyah ekran geldi uygulamalar Optimize ediliyor diye Sonradan açıldı şifremi girdim uygulamalar başlatılıyor dedi O sırada da bir bildirim geldi Ben de 3 pencereyi aşağı kaydırdım kısa bir 4-5 saniyede donma ile daha doğrusu kasma ile karşılaştım daha sonra iki kere daha Kapatıp açtım ikincisinde de aynısı oldu Ancak üçüncüsünde hiç kaydırmadan ve normal hiç karbonat olmayan açıldı Bayağı da bekledim Bu normal midir Bir de 3 kere kapatıp açmam da herhangi bir sıkıntı olur mu lütfen cevap verirsen sevinirim
0 Likes
Tabletler
Tabi ki normal boşta şarj yemesi. Fazla miktarda yemediği sürece sorun yok
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
Mesela ne kadar şarj yerse sıkıntı olur sizce
0 Likes
Tabletler
Anormal durumların sayısı çok. Normal olansa 1-1.5 saatte %1 şarj yemesidir genellikle
0 Likes
leadsolider
Active Level 4
Tabletler
En son 6.15'te ders çalışıp kapatmıştım şarjı %80 %81 civarındaydı daha sonra 16.20 16.25 gibi açtığımda %77'ydi bu normal mi peki
0 Likes