cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dosyalarım

(Topic created on: 11-10-2021 05:30 PM)
379 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

Dosyalarım'da tone.mp3 diye 5-10 tane müzik var birde a b c d e diye klasörler var müziğe basınca Üzgünüm,müzik çalar bu uzantıyı desteklemiyor diyo silmeye çalışınca da dosyalarım çöküyor arkada 2,30 gb lik dosya iniyo sd karta neeen böyle oluyor? Eğer isterseniz video çekebilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba
Cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girildi genel yönetim yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın bir onaylayın
Cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun Eğer halen devam ederse durumunun incelenmesi için hata raporu gönderin
Uygulamalar ekranına Gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayıp indirildi 6'da yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekler içerisinde hata raporları yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın
Cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisini bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazan yazı seçeneğini mutlaka açık kaldı tutun sorunun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin
Arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin yetkililer sizlere mümkün olan en kısa zaman içerisinde Samsung uygulaması üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Not
Bilinmeyen kaynaklardan cihazınıza oyun uygulama dosya ve benzeri gibi şeyler yüklemeyi nesi yoksa cihaz virüs kapar

View solution in context

9 Comments
Tabletler
Bende de vardı format attım gitti
0 Likes
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba
Cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girildi genel yönetim yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın bir onaylayın
Cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun Eğer halen devam ederse durumunun incelenmesi için hata raporu gönderin
Uygulamalar ekranına Gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayıp indirildi 6'da yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekler içerisinde hata raporları yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın uygun hata seçeneğini Bulamazsanız Diğer hata seçeneğine tıklayın
Cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisini bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazan yazı seçeneğini mutlaka açık kaldı tutun sorunun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin
Arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin yetkililer sizlere mümkün olan en kısa zaman içerisinde Samsung uygulaması üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Not
Bilinmeyen kaynaklardan cihazınıza oyun uygulama dosya ve benzeri gibi şeyler yüklemeyi nesi yoksa cihaz virüs kapar
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sadece apk olarak minecraft var 2 tane antivirüs var Eset ve Avast ve sıfırlayamıyorum yani sıfırlamayı biliyorum ama nasıl desem bilemiyorum ama sıfırlayamıyorum geçendede rar dosyası vardı basılı tutunca seçiyor ya oradan üç noktaya bastım çıkar a bastım yine attı ama şifreliymiş sonra **bleep** ettim ona benzer birşey olabilir mi (yine de geri bildirim göndereceğim)
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
APK dosyayı yüklediğiniz için yani bilinmeyen kaynaklardan yükleme yaptığınız için cihaz Virüs kapmış olabilir sizlere belirttiğim adımları uygulayarak cihazı 0 layınız ve Sizler kendiniz harici 3 Parti yeni bir antivirüs yazılım uygulamaları yüklemeyin iz Samsung Artık yeni nesil çıkarmış olduğu tablet veya telefonlara kendi uygulamasını antivirüs Uygulamasını yüklemiştir zaten orijinal uygulamayı kullanın bu ayarlarda cihaz bakımı olarak geçmektedir
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tamam sağolun (hatayı giderirmi bilmiyorum ama gidermesede sağolun)
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Önemli değil ne demek Sen de sağ ol
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ve şunu söyleyeyim apk olarak indirdiğim S8 babamın telefonuna apk çıkarıcı indirdim oradan galaxy themes apk yı tbletime attım ve kurdum başka apk yok
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Her türlü APK bilinmeyen kaynaklardan cihazınızı Hatta cihazlarınızı Uzak tutun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ve members te biri yazıyor ona cevap yazıyorum yine soru soruyor ama cevaplama tuşu olmuyor o yüzden yanıt veremeyebilirim
0 Likes