cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dolby Atmos

(Topic created on: 02-02-2022 09:39 PM)
424 Views
VerdaisilGalaxyTabA8
Expert Level 2
Options
Tabletler

Herkese merhaba, 

Şöyle bir sorun Fârk etmiş bulunmaktayım, 
Son güncellemeden sonra Dolby Atmos çalışmıyor. Son ses müzik dinlerken veya YouTube'dan video izlerken Dolby atmosu açıyorum fakat maalesef özellik etkisini göstermiyor. Bu durumda ne yapabilirim? 
Yardımınız için teşekkür ederim. 

Not: 1 Allah'ın kulu yardım etsin. 
7 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba kardeşim
Öncelikli olarak cihazınızı komple sıfırlama hızı öneriyorum sıfırlama işlemine rağmen Sorun devam ederse incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekir hata raporu göndererek sorunu yetkilileri bildirerek gelecek güncellemede İnşallah bu sorunu çözmüş olacaklardır
Tabletler
BİR ALLAH'IN KULU YARDIM ETSİN YAA
Kenan-
Active Level 7
Tabletler
Otomatiğe al dolby atmos 'u. Etki etmiyosa güncel android sürümündendir. Yakında yama güncellemesi gelir.
Tabletler
Güvenlik yaması yeni geldi zaten bir daha Haziran'da gelecek güncelleme..
Otomatikte de birşey değişmiyor hala aynı
Kenan-
Active Level 7
Tabletler
Belli olmaz o, takvimde yazana bakma. Herkes sorun bildirirse yarın bile şak diye gelir. Developerlar sorunu herkesin yaşadığına kanaat getirip düzeltme uygulaması gerekiyor. Android geliştiricilerinde bitiyor olay.
Tabletler
Anladım şimdi, sadece benim cihazda yok sorun o zamn
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba noktaaa1010101010101,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​