Original topic:

Dijital platformlarda videoları tam ekran oynatamıyorum

(Topic created on: 09-08-2025 06:37 PM)
105 Views
Ramocann
Active Level 6
Options
Tabletler
Dün de sormuştum konu tekrarı olacak ama cevap alamamıştım.. A9 plus tabletimde youtube gibi tivibuGo gibi dijital platformlarda videoları tam ekran yaptıktan bir süre sonra videolar kendiliğinden küçük ekrana atılıyor. Özellikle youtubeda çok sı.klıkla bu sorunu yaşıyorum. One ui7 öncesinde böyle bir sorun yoktu. Benzer şekilde sorun yaşayan var mı? Ve bu sorunun bir çözümü olabilir mi?

6 Comments
priv
Active Level 10
Tabletler
Keşke Goodlock taki Nice Catch arkaplanda bu tür sorunlara sebep olan faktörleri de tespit edebilse.
Ramocann
Active Level 6
Tabletler
M34 telefonum goodlock desteklemiyor, A9 plus goodlock destekliyor mu bilmiyorum. Nice catch nedir onu da bilmiyorum ama one ui7 benim a9 plus'a yaramadı ondan eminim. Ağustos güvenlik güncellemesi henüz gelmedi bir ihtimal o yamada sorun düzelir diye umuyorum.
priv
Active Level 10
Tabletler

Anladım. Nice catch ekranı ya da telefonu uyandıran arkaplan sebeplerini denetleyip gösteriyor. Uygulamayı ilk gördüğümde kapsamının ne kadar kısıtlı olduğunu düşünmüştüm.

0 Likes
XSUİT
Active Level 7
Tabletler
Bu tamamen tabletin kendisinden kaynaklanan bir sorun. En boy oranına dikkat edin. Özellikle pixelide dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Bazı videolar yüksek 4 ka veya da düşük pixeller sağlamakta bu yüzden dikkat etmekte yarar var. Otamatik döndürme olayınıda deneyin. Tabi size kalmış.
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Tabletler
Hocam tablette bu sorunu yaşıyorum, one ui7 öncesinde yoktu böyle bir problem. Videolar tam ekran olmuyor değil, tam ekrandayken bir süre sonra kendiliğinden küçük ekrana atılıyor videolar
0 Likes
XSUİT
Active Level 7
Tabletler
Belki zamanlamaylada alakalı bir tür sorun olabilir. Yazılımlar yani beta sorunlarıda bu tür vakaları desteklemekte.
0 Likes