- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba öncelikle samsung yetkililerine buradan sizlere sesleniyorum
Burada yazdığım yorum ister okuyun ister okumayın bu sizlerin bileceği bir şey kurumsal mağazalarda orjinal sıfır diye sattığınız bozuk cihazlarınızla nereye kadar insanları kandırmaya çalışacaksınız öncelikle merak ettiğim sorularımdan bir tanesi
Özellikle buradan tüketici arkadaşlarıma sesleniyorum BEN VATAN BİLGİSAYAR DA bir tablet aldım tablet 15 gün kullandım ve tablet tamamen kapandı hiç açılmadı kesinlikle düşme falan herhangi bir kaza falan uğramadı neyse servise götürdüm 10 gün sonra teknik destek beni arayarak yazılımsal bir hatası olduğunu söylediler kibarcası bir yazılımsal sorunu bana sorup sorunu çözmeye çalışıyorlar ben tek kelime dedim tamir edilen tableti istemiyorum ben yeni tablet yollayın ama nafile tableti tamir edip bana yolladılar teknik serviste gelen yazık çok cihaz hiçbir şekilde tamir edilmedi sadece yazılım güncelemesi yapılmıştır. Tam 20 gündür SAMSUNG MÜŞTERİ HİZMELERİN DEFALARCA ARAMAM RAĞRMEN MAALESEF HİÇBİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM VE BURADAN SİZE DEMEM O Kİ PİYASADA BİR SÜRÜ TAPLET FİRMALARI VAR ONLARIN YARI FİYATINA VE AYNI İŞLEVİ GÖRNE TABLETLERİ ALMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM . SAMSUNG TÜRKİYEDE PARAYA DOYDU MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTIK ONLARI İÇİN BİR ÖNEMİ OLMADIĞINI ANDIM NE YAZIKKİ.......
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2021 11:54 AM in
TabletlerMerhaba karnesil,
İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-02-2021 11:49 AM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2021 11:54 AM in
TabletlerMerhaba karnesil,
İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD