cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bozuk Tableti sıfır garantili diye müşterilere satıp sonrasını artık siz hesap edin

(Topic created on: 07-02-2021 11:30 AM)
190 Views
karnesil
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Merhaba öncelikle samsung  yetkililerine buradan sizlere sesleniyorum 

Burada yazdığım yorum ister okuyun ister okumayın bu sizlerin bileceği bir şey   kurumsal mağazalarda  orjinal sıfır  diye  sattığınız bozuk cihazlarınızla nereye kadar insanları kandırmaya çalışacaksınız öncelikle merak ettiğim sorularımdan bir tanesi 

Özellikle buradan tüketici arkadaşlarıma sesleniyorum  BEN VATAN BİLGİSAYAR DA  bir tablet aldım  tablet 15 gün kullandım ve tablet tamamen kapandı  hiç açılmadı kesinlikle düşme falan herhangi bir  kaza falan uğramadı  neyse servise götürdüm 10 gün sonra teknik destek beni arayarak yazılımsal bir hatası olduğunu söylediler kibarcası bir yazılımsal sorunu bana sorup sorunu çözmeye çalışıyorlar  ben tek kelime dedim tamir edilen tableti istemiyorum ben yeni tablet yollayın ama nafile tableti tamir edip bana yolladılar  teknik serviste gelen yazık çok cihaz hiçbir şekilde tamir edilmedi sadece yazılım güncelemesi  yapılmıştır. Tam  20 gündür SAMSUNG MÜŞTERİ HİZMELERİN DEFALARCA ARAMAM RAĞRMEN MAALESEF HİÇBİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM  VE BURADAN SİZE DEMEM O Kİ PİYASADA BİR SÜRÜ TAPLET FİRMALARI VAR ONLARIN YARI FİYATINA VE AYNI İŞLEVİ GÖRNE TABLETLERİ ALMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM  . SAMSUNG TÜRKİYEDE PARAYA DOYDU MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTIK ONLARI İÇİN BİR ÖNEMİ OLMADIĞINI ANDIM NE YAZIKKİ.......

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba karnesil,

İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

2 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Tabletler
Vatan'dan 5 yıl öncesine kadar birkaç tane ürün almıştım Gerçekten bu şekilde sorunlar yaşadın ancak Teknosa Media Markt gibi teknoloji mağazalarında hiç böyle sorun yaşamadım ben sorunun Vatan'dan kaynaklandığını düşünüyorum hem satış sonrası hizmeti berbat hem de doğru düzgün ürün satmıyorlar
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba karnesil,

İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, forumda kullanmış olduğunuz isminizi de yazarak, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD