cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bildirim paneli

(Topic created on: 09-08-2024 12:48 PM)
198 Views
mtlslm
Active Level 1
Options
Tabletler

Bildirim paneli tablet aydınlık modda olmasına rağmen karanlık modda kalmaya devam ediyor bu hatayı nasıl düzeltirim (cihaz fabrika ayarlarına döndürürken sonra oldu)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
AlvarAalto
Active Level 7
Tabletler
karanlık modda kalmaya devam etmiyor, bildirim paneli artık tamamen koyu renk bir arkaplana sahip.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tableti Yeniden Başlat
0 Likes
mtlslm
Active Level 1
Tabletler
Düzelmedi
mtlslm
Active Level 1
Tabletler
.1725789303447.jpg
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Tabletler
Çok garip. Yeniden sifirlamayi deneyin. İlk kurulumda sorun oluşmuş olabilir
0 Likes
Solution
AlvarAalto
Active Level 7
Tabletler
karanlık modda kalmaya devam etmiyor, bildirim paneli artık tamamen koyu renk bir arkaplana sahip.
0 Likes
mtlslm
Active Level 1
Tabletler
Nasıl düzeltebilirim?
0 Likes
AlvarAalto
Active Level 7
Tabletler
düzeltilecek birşey yok çünkü bu bir sorun değil, ama good lock kullanarak bildirim panelinizi kişiselleştirebilirsiniz. Theme Park modülünde Quick Panel bölümünde tamamen sizin ayarlayacağınız renklerle daha açık renkli bir bildirim paneli oluşturabilirsiniz. Arkaplan rengini açık bir renl ayarlamayı unutmayın
0 Likes
mtlslm
Active Level 1
Tabletler
Hocam benim kişiselleştirme gibi bir isteğim yok ben sadece aydınlık modda kullanirken bildirim panelininde aydınlık kalmasını istiyorum
0 Likes
AlvarAalto
Active Level 7
Tabletler
dediğim gibi good lock a girdiğinizde karanlık ve aydınlık mod için ayrı ayar çekiyorsunuz, gidip aydınlık renkler ayarlayabilirsiniz. aradığınız şeyin başka bir yolu yok. OneUI 6 dan beri bildirim paneli bu şekilde koyu renklere sahip.
0 Likes